Na jaře nebo v létě to tam musí být super, s tím se dá počítat a observatoř bude určitě také zajímavá. Počkám do večera, jak se vyjádří ostatní a pak to pustím na inet, buď H.Sv.Katky nebo Chomutov někde v restauraci. Při nejhorším tam budu dřepět sám ![]()
Ahoj. Dík za email. Mě Chomutov plně vyhovuje. Já s geoeventem nemám problem. Když se pro nějaký rozhodnu, tak si vzdycky nějaké ubytováni v okolí seženu. Pokud to nebude ve sněhem zaváté chatě, tak jsem pro.
Katharinaberg pro me nepada do uvahy. Chomutov je dopravne OK. Pokud by se to konalo pres vikend a pres den, rad prijdu.
Vypadá to na odpoledne v Chomutově nebo Jirkově. Uvidíme, jestli do večera ještě někdo přijde s nějakým nápadem. večer to pak svolám. Teď jdu lovit ![]()
Ahojte lidičky, toje jasný že musíme dát nějakej ten sraz, už se těším, určo se dostavím, hlavně ať je to v pátek či v sobotu a Milešovka, to je supr nápad…jen by to chtělo co nejdřív, dokud je aspoň to babí léto ![]()
Ahoj,děkujeme za pozvání na geoevent. Nicméně naši cache na Hněvíně jsme zasadili čistě náhodně. V Mostě se vyskytujeme velmi velmi zřídka (jsme z Prahy). Každopádně díky za pozvání a třeba někdy v budoucnu ![]()
Už to běží … GCYE9B
Pokud bych mel moznost, asi bych se prisel podivat
Napad je to dobrej ![]()
Tak se zaregistruj
Urcite by jsme se zucastnili. Dobry napad ale moc casu neni tak prespani spis ne.
Prosím kačery, kteří se zúčastní Eventu Krušnohoří a Středohoří, aby sledovali listing eventu. Při příležitosti eventu založíme společně cache, místo jsem již našel a je docela zajímavé, potřebuji ještě pár informací, rýsuje se jako jednoduchá multi, možná budu potřebovat vaši pomoc. Místo je ca 100m od konání eventu. Díky všem.