Kdo z teplicka, mostecka, chomutovska, lounska a ostrovska by měl zájem o uspořádání geoeventu? Poznáváme se jen prostřednictvím logů u keší, občas osobně při hledání. Co to napravit?
To Ostrovsko bych nahradil Karlovarskem :o) Ale jakožto zástupce Ostrovska jsem jednoznačně pro.
Sorry, tak karlovarsko ![]()
Na teplicku o tom uvazuju uz delsi dobu, ale porad nejak nezbyva cas. Mam objednat bufet na Milesovce? :-))
Času není moc, ale když spojíme síly, mělo by to jít.
Jo takova Milesovka, to by bylo neco.
My jsme jednoznacne pro. Dojedeme bez problemu treba az do Chomutova. ![]()
Díky za zájem. Koukám, že sem na forum moc kačerů nechodí, ale nechci zveřejňovat Event dokud nebude jasné, že se ho zúčastní více lidí. Každopádně může přijet kodokoliv odkudkoliv, neměl by být uzavřený je pro ten region, který jsem napsal. Každopádně bych event pojal jako event podkrušnohoří a Krušných hor. Svým způsobem je jedno, jestli bude ve Varech, v Chomutově, v Podbořanech nebo na Milešovce (nebo třeba na Medvědí skále:-). Spíš bych rád nějaké návrhy od vás, např. na čas konání (od-do), přespání (ano-ne), místo konání (hospoda-luxusní hotel
atd. Tak se zamyslete. Čau
Oslovil jsem emajlem přes GC.com několik kačerů (cca 20), u kterých předpokládám, že jsou odtud. Určitě jsem na někoho zapomněl, tak prosím předejte dále. Dík
Jajajaja jsem mail nedostal. :-)))
Vím, neposílal jsem těm, kteří se už zúčastnili diskuze. Bylo tam toto: Ahoj. Podívej se na forum (Geoevent třeba v Chomutově) a napiš svůj názor. Dík. G
Tímto se omlouvám již zúčastněným ![]()
Ahoj,jsem taky z Chomutova,když se něco bude konat,tak se zůčastním.
Já mail dostal. Děkuji. Na podobné akci jsem ještě nebyl, takže bych se určitě rád zúčastnil, přestože poslední dobou jsem s časem na štýru. Jsem greenhorn :-), co taková akce obnáší? Setkání, pokec u orosené sklenice?
Místo: (Pod)Krušnohoří je OK. Čas: Mohu-li si přát, vyhněte se termínům voleb, tedy víkendy 21.10. a 28.10.
Ahoj.
Máš pravdu…volby, ale spíš si myslím někdy v listopadu. V říjnu by to asi bylo moc narychlo, to by muselo být 14.10., nevím, jestli bychom se všichni nebo co nejvíc z nás na tom domluvili. Vzhledem k tomu, že jsem také greenhorn, tak si myslím, že bychom mohli na jedno sobotní odpoledne posedět a pokecat u toho oroseného, dámy třeba u vína, dle chuti ![]()
Ahoj všem, díky za email. Já osobně to uvítám a rád se zúčastním. Když bychom se domluvili na chomutovsku , tím lépe. Takže za mě ano.
Ale já jsem se diskuze zúčastnil (a to i na ICQ) :o)
Když už jsme jednou ti Krušnohorci, nebylo by od věci event uspořádat v nějakém městečku přímo v horách (dopravně dobře dosažitelném). Pro velká města moc nejsem. Samozřejmě by to mělo být někdy o víkendu a startovat by se mohlo dejme tomu kolem 15:00... jednoduše v polovině odpoledne. Konec by nebyl stanoven :o) Místo konání - slušně vyzerající hospoda / restaurace s možností rozumného přespání někde poblíž.
PS: Nezapomeň, že 14.11. letím nach Asien.Ahoj,
diskuse jsem si vsiml jeste pred obdrzenim mailu. Geoevent Krusnohori-Stredohori je vynikajici napad, ale ucast naseho tymu vidim jen tak na 5-10% - jsme na podzim uplne zasekani.
Hory jsou možná lepší nápad. Vím, že letíš nach Asien, já mám zase 10.11. a 11.11. outdoor s firmou, 4.11. chceme jet do Plzně, 21. a 28.10. jsou dolby, tak buď na Vánoce nebo 14.10. Ale kde, kouknu na mapu.
Střed Krušných hor v přímé linii od teplicka po karlovarsko je zhruba na chomutovsku. Znám jeden dobrý penzion na Hoře Svaté Kateřiny, perfektně tam vaří a velmi dobré ubytování za slušnou cenu … 450 se snídaní. Tak se vyjádřete.
To neni spatny napad. Okoli sice mame “vykesovane”, ale na rozhledne jsme jeste nebyli.
btw: tu Milesovku odlozime na jaro, bufet je maly, tak aby se dalo i sedet venku (urcite se zucastni i dost prazaku) a podzim uz je nabity. Taky bych to spojil s exkurzi na observator. Ne vzdy tam totiz maji otevreno.