Nedávno jsem s kamarády vyrazil jen tak na hřiště si zakopat a skončilo to příjemně stráveným odpolednem a nejednou jsem dostal nápad, co uspořádat Geofotbal event.
Nápad jsem rozvíjel a skončilo to asi takhle:
Skupiny kačerů by se mohli domluvit a přihlásit se jako teamy, případně by se přihlásili jednotlivci a ti by byli přiděleni. Podle zájmu by se uspořádal turnaj, zamluvilo by se hřiště a po odehrání zápasů by jsme se odebrali do restaurace na hřišti.
Je to jenom návrh, protože fakt netušim jestli by se někdo přihlásil, proto pište co si o tom myslíte.
No, ne že bych si nechtěl zahrát fotbálek, ale zahrál bych si ho s lidma, co maj zájem o fotbálek a ne s kačerama. No, hlavně nevim, za co bych hrál.
Sice jsu z Brna, ale srdcem Slávista. Jednak by mi nebavilo hrát s pražákama v týmu, jehož členy nebudu znát (a ani by mi mezi sebe nevzali), druhak bych nerad hrál proti Brňákům, se kterými se znám (a to za pražský tým). Prostě tohle z mé strany nemá naději na účast, byť je to první téma eventu, které mi aspon okrajově zaujalo. Ale projektu fandim… B)
myslim, ze problem by nebylo sehnani teamu, ale spise dohodnuti lokality rada bych si zahrala a po delsi dobe provetrala nejaky ze sbirky liverpoolskych dresu, jinak nez pri geovolejbale
Super nápad jak si udělat žízeň, ale zdá se mi že by to nebyl turnaj, ale jen jeden zápas-teda podle ohlasu(a to možná jen virtuálně,dle rozptylu).Nicméně, pokud se najde dostatek zájemců a bude vyhovovat termín - du do toho(i když to nebude v místě bydliště)
Když někdo neni registrován na ČMFS,tak nemá zájem o fotbálek???Nebo jak si to myslel???
Hrál bys pro srandu,výsledek je v tomhle případě nepodstatnej a řeči "jsem slávista a se sparťanama hrát nebudu,jsem z moravy a budu hrát jen proti pražákům,nevim jestli můžu hrát proti kamarádům co jsou z Brna,ale fanděj Spartě …" to je už moc ulítlí a příjde mi,že máš hodně komplikovanej život :o
No teoreticky by se dal zaridit plac na salovy fotbal - tam nepotrebujes mit tolik lidi v tymu a teoreticky bych vedela i o miste, kde by se dal zamluvit plac i s hospodou, kde si kazdy muze to sve pivo natocit sam. Ale su z Brna takze pro vetsinu tech lidi, co tu psali to nespada do okruhu.
To Comparare: No to vis on je Hauskaaa u par brnanu ted v nelibosti tak mozna proto nechce hrat s nami
Mě Brno neva,to můžu,ale muselo by to klapnout i s další nekešovací akcí ,ale to už je můj prob
A natočit si pivo(teda piva ;)) sám,to je labůžo,to já rád.