GeoGet 2.1.15.46 - instalace

Nějak se mi nedaří nainstalovat tuto verzi GeoGetu na prázdné médium. Postup - FLASHku mám namapovanou jako B:, nechám nainstalovat "full" a "removable" instalaci do "B:\geoget" na konci povolím automatické spuštění Geoget. Hned při prvním spuštění hlásí

"Error executing SQL.
Error [1]: SQL error or missing database.
"ALTER TABLE geocache ADD COLUMN country TEXT": duplicate column name: country.
"

resp. při pokusu o ukončení programu

"Porucha přístupu na adrese 004BC9BF v modulu ‘geoget.exe’. Čtení adresy 00000004."

Instaluju jako "full" a "removable" a je celkem jedno, jestli se to pokouším spouštět z flashky nebo C:
GeoGet nelze legálním (bez toho druhého hlášení) způsobem ukončit. Postup aplikuju slovo od slova ze stránky "jak začít…" z dokumentace.

Tak to se omlouvam, to je moje blbost, zapomnel jsem tam zakomentovany jeden radecek ve zdrojaku.

Opravena verze by mela byt tato: http://geoget.ararat.cz/lib/exe/fetch.php/download:geogetsetup-2.1.15.466.exe

Tu predchozi verzi uplne smaz, vcetne souboru geoget.db3 v datovem adresari.

Jo, pro doplneni, chyba se tykala jen vytvareni nove prazdne databaze.

Díky za rychlou odpověď. Zkusím to opravit.

EDIT: teď už spuštění probíhá dobře. Díky

Zdravím,
Nainstaloval jsem verzi GeoGet 2.1.15.466 v domnění, že se vyřeší problém se zařazením desítek keší jako státy: Středočeský kraj, Ústecký, Krrálo…, ale nepodařilo se.
Poradil by mi prosím někdo, jak to opravit?

Kraje se ti spravne priradi az pri novem importu chybnych dat.

A lze nějak naimportovat pouze chybná data?

No uplne stejne, jako jsi tam ta chybna data dostal pred tim. Staci operaci zopakovat.

Chybna data se tam mohla dostat jen importem HTML seznamu z webu, tak ho tam soupni znova. :wink:

To musím všechno znovu?
95% je jich v pořádku, tak mi přišlo zbytečné tahat to celé.

protoze te zlobi jen ksky v tech krajich, tak muzes postupne stahnout jednotlive kraje. Zdaleka nejsou rozdeleny do kraju vsechny kesky, takze jich nebude tolik. ale zase budes mit vice rucni prace s prepinanim.

takze ja bych dal stahnout vse a sel bych varit veceri. :wink:

Dík, Tak já jdu na tu večeři :slight_smile: