Geoget 2.11.7.820

Nahromadila se mi tu spousta drobností, různé úpravičky a opravičky, ale také větší aktualizace použitých knihoven. Tak jsem vydal novou verzi. To celé, mimo jiné, přineslo podporu pro nejmodernější TLS 1.3.

Tak ať si užijete léto!

Diky moc. Zda se, ze je vse ok.

Jeste male info. Mapy.cz orto uz funguje!

Jo, ale jen díky tomu, že je to jiná starší verze.

ještě "Geoget" do názvu tohoto vlákna

Jsem čekal, kdo z puntičkářů se ozve. ;-)

Avast ho považuje za podezřelý. Testuje instalátor, pak tmp a nakonec exe. Nic nenajde. Jen otravuje.

To piš Avastu, ne? Je jejich blbost, že každý neznámý exe považuje za podezřelý.

Já to taky tak myslel. Dokonce kdysi Avast Geoget blokoval a musel se dát do výjimek. Je v Avastu ještě PaBa?

Zdravím,

díky za novou verzi, ale po její instalaci a pokusu o stažení PQ se objeví tato hláška viz screen. Přitom přihlašovací data jsou v pořádku. 

U mne se PQ stahují normalně.

Na notasu to po aktualizaci GG jede a stahuje normálně, ale na PC to háže pořád tu chybovou hlášku. Prošel jsem nastavení a u obou zařízení to mám stejné. Tak nevím proč to u PC nestahuje.

Tohle ti ale neříká stahování z API, ale podle portu z POP3 mailu. Projdi si definice stahovacích profilu v nastavení Geogetu.

Já to taky tak myslel. Dokonce kdysi Avast Geoget blokoval a musel se dát do výjimek. Je v Avastu ještě PaBa?

Trochu je, asi před rokem jsem s ním mejoval. Ale moc jsme si nepovídali.

Nepřisel jsem na to proč v PC vyskakuje ta chybová hláška. Nastavení v obou zařízeních se mi jevila stejná. Tak jsem to nakonec vyřešil zkopírováním nastavení GG z notasu do PC a hláška zmizela. Díky za pomoc.

Stacilo se zamerit na obsah pqdown adresare, tam bydli definice stahování PQ.

všiml jsem si velikosti databáze ve stavovém řádku - doplněno na wiki ;)

Nová verze: http://www.geocaching.cz/topic/32880-geoget-2118/