OK, jen jsem se zeptal ![]()
V zamčeném topicu o zamykání keší v Geogetu totiž HaLuMa v jednom příspěvku z 23.08.2010 10:12 píše, že s touto funkci má "velke plany".
Každopádně díky za odpověď.
OK, jen jsem se zeptal ![]()
V zamčeném topicu o zamykání keší v Geogetu totiž HaLuMa v jednom příspěvku z 23.08.2010 10:12 píše, že s touto funkci má "velke plany".
Každopádně díky za odpověď.
Velke plany jsou. A jsou tak velke, ze to znamena velke upravy v databazi. A velke upravy v celem kodu programu. A hodne casu.
A prinos je diskutabilni ![]()
Ja toho napovidam…
Ted uz jen mit na to cas.
Dá se na GG přispět jinak než přes PayPal?
gebymu na ucet.. tenkrat mi posilal cislo..
Nebo muzes usporadat zranici a pozvat vsechny na stejk B)
To by šlo ![]()
Ještě k těm toolbarům. Nedalo by se z nich vyhodit to jméno? Nebo to dát někam do konfigu, jestli to tam chci? Určitě by se hodila i ta konfigurace toolbarů…
Pracuju ted na malém netbooku a víc jak 2 toolbary tam nedám a při tom je ještě hromada místa, ale prostě se nevleze ten třetí. Beru to tak, že toolbar je na nejčastější činnosti a zrovna přidání databáze nepovažuji za pravidelnou a častou činnost, takže bych ho rád vyhodil z toolbaru databáze… atd.
Tak jsem nainstalovala novou verzy a mam dotaz:
Protoze postupnyma aktualizacema starich verzi GG je tam spustu souboru, ktere nova verze nepouziva, tak jsem se rozhodla, ze to "promazu".
No a misto promazavani jsem tedy nainstalovala novou verzy jako novy GG a jedine, co ted potrebuji, je tam zpatky nahrat kesky, ktere jsem mela v databazi. Jde to nejakym jednoduzsim zpusobem (prekopirovani urcitych souboru z puvodni slozky, kterou mam zazalohovanou) nebo to musim postupne znovu vsechno nahrat? Jde mi o to, ze v puvodni slozce mam oznacene kese urcitymy tagy + vyznacene datum a hodinu nalezu a preci jen opetovne nahravat je dosti zdlouhave.
No a pak mam druhy dotaz, ktery tak nejak nevim doktereho vlakna okolo statistik patri, ale ve stare verzy GG jsem sve statistiky generovala pomoci souboru Template-up.cz, ale v tehle nove verzy nejak nemuzu najit ten soubor, kde nastavim ze se maji statistiky brat prave z tohoto souboru
mudlodcera: nejjednodussi bude, kdyz na to pouzijes zalohovaci BAT soubory z GASP. Pripadne se do nich podivej a udelej si to rucne.
http://dl.dropbox.com/u/9929279/Geoget/!zaloha-cfg.bat
http://dl.dropbox.com/u/9929279/Geoget/!zaloha-obnovit.bat
A co se statistik tyce, ten nazev souboru sis zjevne zvolila sama a neni problem ho opetovne vybrat v nastaveni AutoStat.
Tak uz jsem chtel teda chvalit, ze to vypada konecne jako program a zas nic :@ Trosku mi zlobi pluginy v nabidce, viz obrazek…
A jinak samozrejme super prace, dela se s tim hned o poznani lepe, takze moc diky za vsechno co k tomu autori delaji ![]()
polerok: neni nic jednodussiho, nez si je rozdelit do podnabidek, jak je tomu napriklad v GASP.
to se mi stalo asi tak petkrat za ty roky co geoget pouzivam.. ze se menu rozbalilo nahoru a slo treba mimo obrazovku, cim to je netusim, ale v 99% to nedela ![]()
GASP nepouzivam a ani nebudu, neb na statistiky mam GSAK, takze pokud bys mel quick-manual nebo odkaz na dokumentaci, tak diky predem.
No, ja jsem ted vypozoroval, ze to dela, kdyz pocet polozek prekroci cislo X, ktere ale presne nevim a dela mi to trva, coz je na zblazneni ![]()
EDIT: Na Ty kategorie uz jsem prisel.
polerok: nikde jsem nepsal, ze mas pouzivat GASP, pouze jsem napsal, kde je to tak jiz prednastavene. Takze pro ty, co nepochopili jeste jednou:
Pluginy -> Spravce pluginu -> Skupiny hlavnich panelu.
A zde si napriklad u vsech Geojarry ve sloupci "Menu" napisu "Geojarry", cimz dojde ke seskupeni danych pluginu do jedne podnabidky.
Na preneseni dat o keskach, vcetne tvych laezi a komentaru, staci prenest vsechny *.db3 soubory ze stareho datoveho adresare do noveho. (pri vypnutem Geogetu!)
Prenesenim *.ggf preneses pripadne ulozene filtry.
Vsak si plugny muzes v tom menu organizovat do libovolne stromove struktury. Nejen do podmenu, ale i podmenu v podmenu, atd. K tomu slouzi PluginManager.
Podle mne to dela tak, ze zkusi vykreslovat menu dolu, a kdyz zjisti, ze se mu dolu na obrazovku nevejsou, tak ho udela nahoru, i kdyz je to horsi. Tohle si ale dela to menu svehlave, neni to moje vymyslenost.
Kazdopadne v nezarazenych pluginech by normalkne mely byt jen prave nove nainstaloivane pluginy, uzivatel by si je mel hned posleze roztridit tak jak je mu mile.
JJ, na to uz jsem prisel, ale i tak dik moc. Ono je to i prehlednejsi. Me to spis zarazilo, jakto, ze to vubec udela a nevytvori to scroller…
to bych taky rad vedel. Treba az to bude vypadat skoro jako aplikace… ![]()