Geoget 2.5.14

Je k dispozici, jak si jiste vsichni diky automaticke kontrole aktualizaci vsimli! :wink:

Hlavni novinkou je zacleneni rozsireni EasyInstall. Tento doplnek umozni instalaci dalsich rozsireni podle ucelu, pro ktery chcete Geoget pouzivat. Takze si treba zvolite, ze chcete delat statistiky, a ono vam to nainstaluje vse potrebne. Nemusite nikde nic shanet a doinstalovavat rucne.

Pri prvnim spusteni Geogetu se vam nabizi konfiguracni pomocnik pro zakladni nastaveni Geogetu. A na jeho konci se vam nabidne spusteni EasyInstallu. Prvotni instalace je tak trivialne jednoducha.

Dalsi zmeny najdete na Geogetim webu.

Diky, nainstalovano, akorat mi vsechny nove nalezy ukazuji datum nalezu 26.8. po 17. hodine (aktualni cas). Hral jsem si z formatem zobrazeni datumu na GC.com, mozna je to tim.

Ted jsem vratil format na:
Date Format: 2011-08-26

ale bohuzel nevim ktery byl puvodni.

Stara pisnicka, dej tam jakykoliv jiny format nez dd/mm/yyyy

A pak muzes podporit tento navrh: http://feedback.geocaching.com/forums/75775-geocaching-com/suggestions/2008081-dd-mm-yyyy-date-option

Dobre, uz to funguje a podporeno tremi hlasy. Diky moc.

Po instalaci nového GG na mě vyskočila hláška Brána Windows Firewall zablokovala některé funkce tohoto programu. Je můj předpoklad, že když to nechám zablokované nebude fungovat EasyInstall správný?

Uhm… na mne ESET Smart Security nic neřval, kromě "Byla zjištěna změna exe souboru".

Ha, pravda, firewall muze rvat, ze Geoget nove nasloucha na jednom TCP portu. Ale zatim se to na nic nepouziva.

Bude se to pouzivat jako interaktivni rozhrani pro cachemapu, geokuk, ci dalsi programy.

Jinak ale Geoget pro svoji praci potrebuje pristup na internet, takze ten je mu treba povolit!

EasyInstall bude fungovat jako kazda jina cast GG, ktera potrebuje stahovat data z webu ararat (domovsky server GG). Co se tyka naslouchani na TCP portu: ze by priprava na vlastni http server? :wink:

Ó díky mocný HaLuMo, bez tohoto příspěvku bych si toho nevšiml, za poslední 3dny jsem geoget nevypl :slight_smile:

Dokonce jsem poslal přímo megadonačku (28,68 Kč, co mě zůstalo na paypalu po nákupu v číně ;))

No, to po odecteni desatku pro Paypal, nemam ani na pivo. :stuck_out_tongue:

On to uz je vlastni HTTP server, akorat jeste nic nedela.

Kolikpak ten desátek činí? Abych tě nedostal do mínusu :smiley:

S minusem se neboj. Kdyby prichozi platba nebyla pro mne vyhodna, da se vzdycky vratit.. B)

Geoget se mi nechce aktualizovat. Pise mi to:

There was an error during the execution of this program.
The application might become unstable and even useless.
It’s recommended that you save your work and close this application.

Chyba zápisu proudu.

co s tim? Geoget mam nainstalovanej na flesce. Zkousela jsem ji vyndat a znova spustit a nic…

Hurá, už to funguje po změnách na GS. Snad už v nejbližší době další nebudou.

Diky moc za novou verzi, u nas funguje bezvadne.

Taky děkuji, ale mám jeden námět na vylepšení:

Používám PQ s 1000 kešemi a ty mi GG hlásí jako plné už při překročení 500 keší v PQ.

Nešlo by to testovat tyhle 1000covkové až na překročení 1000 keší v PQ ?

I moje díky… Tohle jsem kdysi dávno už navrhoval, ale bylo zamítnuto jako malicherné a nepotřebné :frowning:

Se začátkem prodeje Montany se to jaksi změnilo… mám dojem :wink: