Je k dispozici, jak si jiste vsichni diky automaticke kontrole aktualizaci vsimli!
Hlavni novinkou je zacleneni rozsireni EasyInstall. Tento doplnek umozni instalaci dalsich rozsireni podle ucelu, pro ktery chcete Geoget pouzivat. Takze si treba zvolite, ze chcete delat statistiky, a ono vam to nainstaluje vse potrebne. Nemusite nikde nic shanet a doinstalovavat rucne.
Pri prvnim spusteni Geogetu se vam nabizi konfiguracni pomocnik pro zakladni nastaveni Geogetu. A na jeho konci se vam nabidne spusteni EasyInstallu. Prvotni instalace je tak trivialne jednoducha.
Diky, nainstalovano, akorat mi vsechny nove nalezy ukazuji datum nalezu 26.8. po 17. hodine (aktualni cas). Hral jsem si z formatem zobrazeni datumu na GC.com, mozna je to tim.
Ted jsem vratil format na:
Date Format: 2011-08-26
Po instalaci nového GG na mě vyskočila hláška Brána Windows Firewall zablokovala některé funkce tohoto programu. Je můj předpoklad, že když to nechám zablokované nebude fungovat EasyInstall správný?
EasyInstall bude fungovat jako kazda jina cast GG, ktera potrebuje stahovat data z webu ararat (domovsky server GG). Co se tyka naslouchani na TCP portu: ze by priprava na vlastni http server?
There was an error during the execution of this program.
The application might become unstable and even useless.
It’s recommended that you save your work and close this application.
Chyba zápisu proudu.
co s tim? Geoget mam nainstalovanej na flesce. Zkousela jsem ji vyndat a znova spustit a nic…