Geoget 2.5.4.607 (Jesus)

Takže celý problém je v listingách jednotlivých kešek? Hmmm… zálohu náhodou aj mám, protože každý týden pravidelně backupuju. Zkušenosti mě naučily :slight_smile: Zkusím to a dám vědět a třeba se to tak bude hodit i dalším kačerům. Díky za tip!

EDITED: Tak teď mně jde jak import nových kešek bez problémů pomocí makra (gj2.exec.Keše-OznačitNovéNálezy(posl.40).batch.plugin.ggp.pas), ale po použití AutoStats se mně stejně nastaví rok 1899.

EDITED2: Když jsem nastavil AutoStats dle přílohy, tak vše funguje tak, jak má :slight_smile:

tak taky hlasim problem s 1899, mam podezreni na import HTML z Geocaching

EDIT: je to tak!

• obnoveni zalozni zadabaze, filtr Found a vypise mi vsechny nalezeny kese
  • proveden import HTML stranky s nalezy
  • a filtr Found nevypise ani jednu nalezenou. pokud si rucne vyhledam nejakou nalezenou, tak maji fajfku jako nalezeno, ale nejsou zeleny a maji datum nalezu 1899

kdyz se potom spusti AutoStat, tak GgStat klekne na radku 2400 (aspon u me) na deleni nulou a vysledny soubor se statistikama je prazdny.

aktuální GG + AutoStat 2.51

Statistiky generovanany 24/12/2010

a datumy fungují…

fremen.cz: jo proc ne, jen nemas zaskrtnuty tahani vlastnich logu - to je jediny co na to ma vliv..

No jo, do importu Geocaching jsem nesahal. Take tam opravdu bude asi ten problem.

Malej lama dotaz… co mám zadat do filtru, když chci vypsat všechny keše, které mají tag CWG neprázdný… tedy keše s CWG? Dík za radu

…že to má mít jen tag CWG, bez toho aby jsi specifikoval jaký

Díky. Já tam cpal hvězdičky, otazníky, procenta :slight_smile:

sobikovi: v TAG si zadej Musi mit, Kategorie CWG a v Hodnota si dej "*" :wink:

Tak hlásím jeden problém s filtrem a rovnou upozorňuji na to, že starší verze jsou na tom stejně. Popíšu celý postup, je také možné, že si sedím na vedení a nějak jsem to nepochopil.
Takže chci si nechat vypsat kešky, které nemají atribut "not available for winter". Takže ve Filtru si přepnu na Tagy a v podokénečku "Nesmí mít" si přidám "atribute" a vyberu "not available for winter", potvrdím a dám F5. A ve výběru mě zůstane například tato keš [cache]GC1NPJE[/cache] i když tento atribut má a to i databázi GG.
Dělám něco špatně nebo je to chyba?

Te atribut se jmenuje "winter-no". Pokud tam jako hodnotu vidis "not available for winter", pak jej tam mas hooodle dlouho z nejake hodne prastare verze a je treba to prekonvertovat skriptem "upgrade attributes"

To neni problem s filtrem, ale problem v postupu. Ty kesky skutecne totiz nemaji atribut "not available for winter". Ten je uvnitr geogetu prekladan do tvaru "winter-no".
Staci si vybrat z toho vysunovaciho seznamu smerem dolu.

Zkus to takhle. Mne to funguje naprosto spravne :wink:

Dík za rychlou odpověd, no write funguje, po tom scriptu se podívám.

LudaL: po skriptu se nemusis divat, naleznes ho v menu Pluginy -> Nezarazene pluginy -> Upgrade Attributes. :wink:

Planuje se v brzke dobe nejaky fix?

planuje.

Uz se to tece na server…

Ahoj, z neznámého důvodu mi Geoget 2.5.4.607 po aktualizaci a restartu opět hlásí, že je to Geoget 2.5.4.607 a chce aktualizivat. Win-XP, normální instalace GG. Nějaký nápad proč to dělá? Dík

Pouzivas GASP? Nainstaloval jsi ten aktualizacni GeoGet se spravnym nastavenim a do spravne slozky?

nepoužívám GASP, je to čistá instalace (ne na flashku) a dodané pluginy… nakonec jsem to odinstaloval a nainstaloval 608… ale divné, no… :slight_smile: