Takže celý problém je v listingách jednotlivých kešek? Hmmm… zálohu náhodou aj mám, protože každý týden pravidelně backupuju. Zkušenosti mě naučily Zkusím to a dám vědět a třeba se to tak bude hodit i dalším kačerům. Díky za tip!
EDITED: Tak teď mně jde jak import nových kešek bez problémů pomocí makra (gj2.exec.Keše-OznačitNovéNálezy(posl.40).batch.plugin.ggp.pas), ale po použití AutoStats se mně stejně nastaví rok 1899.
EDITED2: Když jsem nastavil AutoStats dle přílohy, tak vše funguje tak, jak má
tak taky hlasim problem s 1899, mam podezreni na import HTML z Geocaching
EDIT: je to tak!
obnoveni zalozni zadabaze, filtr Found a vypise mi vsechny nalezeny kese
proveden import HTML stranky s nalezy
a filtr Found nevypise ani jednu nalezenou. pokud si rucne vyhledam nejakou nalezenou, tak maji fajfku jako nalezeno, ale nejsou zeleny a maji datum nalezu 1899
kdyz se potom spusti AutoStat, tak GgStat klekne na radku 2400 (aspon u me) na deleni nulou a vysledny soubor se statistikama je prazdny.
Tak hlásím jeden problém s filtrem a rovnou upozorňuji na to, že starší verze jsou na tom stejně. Popíšu celý postup, je také možné, že si sedím na vedení a nějak jsem to nepochopil.
Takže chci si nechat vypsat kešky, které nemají atribut "not available for winter". Takže ve Filtru si přepnu na Tagy a v podokénečku "Nesmí mít" si přidám "atribute" a vyberu "not available for winter", potvrdím a dám F5. A ve výběru mě zůstane například tato keš [cache]GC1NPJE[/cache] i když tento atribut má a to i databázi GG.
Dělám něco špatně nebo je to chyba?
Te atribut se jmenuje "winter-no". Pokud tam jako hodnotu vidis "not available for winter", pak jej tam mas hooodle dlouho z nejake hodne prastare verze a je treba to prekonvertovat skriptem "upgrade attributes"
To neni problem s filtrem, ale problem v postupu. Ty kesky skutecne totiz nemaji atribut "not available for winter". Ten je uvnitr geogetu prekladan do tvaru "winter-no".
Staci si vybrat z toho vysunovaciho seznamu smerem dolu.
Ahoj, z neznámého důvodu mi Geoget 2.5.4.607 po aktualizaci a restartu opět hlásí, že je to Geoget 2.5.4.607 a chce aktualizivat. Win-XP, normální instalace GG. Nějaký nápad proč to dělá? Dík