GeoGet - automatizace statistik

Ahoj, prosím o radu jak pomocí pluginu COMBINE nahrát statistiky přes FTP na web. Ručně to zvládnu, ale nějak jsem nepohopil jak přes výše uvedený plugin vygeneruji soubor.html a pak ho nahraju na FTP. Pokud bude někdo tak hodný, potřeboval bych napsat postup pro LAMY.

Předem Vám moc děkuji.

Máš 2 volby:
1, Autostat to umí nahrát automaticky na FTP, stačí nastavit
2, V editaci makra v combine dáš příkaz -> rozbalíš Práce se soubory -> uložit soubor na FTP

• parametr 1 -> vybereš generovaný soubor
  • parametr 2 -> user;pass;server:port/cesta/k/souboru.html [středník, středník, dvojtečka - port je standartně 22, pokud používáš 22, nemusíš vyplňovat]

EDIT: Smajlíky off

Valicek1 odpovedel na cast tykajici se predani dat na server pres FTP, ja doplnim to vygenerovani souboru. Pri uprave davky kliknes na prikaz a pridas spusteni exe souboru (ggstat.exe) s potrebnymi parametry.

Pokud by ses s tim snad nechtel babrat, na strance s popisem Combine je pripravena davka, ktera uz tohle ma vsechno v sobe - spusti GgStat, nahraje ho na server. Staci v ni zvolit, co vlastne ma udelat.

prip zde je vicemene klon AutoStatu udelanej komplet v Combine http://dl.dropbox.com/u/4555713/geoget/AutoStatCombine_4.0.0.gip, jen jsem linej to dotahnout do konce a nahradit tim AutoStat :slight_smile:

Mikrom: skvele, uz jsem chtel neco podobneho vymyslet :slight_smile:

Ja bych se tedy nahrazovani branil. Autostat ma mnohem snesitelnejsi GUI pro BFU a nedovedu si predstavit, jak zacinajici uzivatel sotva schopny precist email nastavuje nejake parametry v editoru Combine davek…

Se podivej na Geojarry. Tam davky taky nikdo nepouziva a to jsou o mnoho jednodussi.

Vsak proc nahrazovat, muze to bezet soubezne, ne?

Nahrazení: Určitě ně, ale soubžně souhlasím :slight_smile:
Ad: Dávky v GJ? Tak to používám.. A často!

Děkuji Vám za odpověď, částečně jsem to přes Combine rozchodil, ale nevím včem dělám chybu, protože, musím na webu nejprve smazat starý soubor, nový mi nechce přepsat ten starý.

Beru zpět co jsem napsal, chyba byla na mé straně, zapomněl jsem přejmenovat po testování jeden soubor.

medwyn: vsak ja mel ideu, ze by autostat zustal nejak stejnej, co se gui tyce, jen by byl pohanenej combine. jenze to obnasi vymyslet neco co bude upravovat ten combinackej ini a nevim kdyby si to uzivatel nejak upravil jak resit novou verzi atd. tak sem se na to zatim vykaslal :slight_smile: