Oprava ikony pro Geocaching HQ Block Party
Stáhněte si tenhle soubor a nagraďte jím ten původní v X:\GeoGet\data\script\Stator\Common</strong>
Stáhněte si tenhle soubor a nagraďte jím ten původní v X:\GeoGet\data\script\Stator\Common</strong>
Díky za superrychlou opravu Geocaching HQ Block Party, už ta ikona funguje, ale v nastavení badges ji v typech cache nemám ve vybrání. Ty už ji ve svých statistikách máš, jak ji tam dostanu? Díky za odpověd´.
12171
Díky za superrychlou opravu Geocaching HQ Block Party, už ta ikona funguje, ale v nastavení badges ji v typech cache nemám ve vybrání. Ty už ji ve svých statistikách máš, jak ji tam dostanu? Díky za odpověd´.
Zatím nedostaneš až s novější verzí Statoru... nestačí jen vyměnit modul Badges je toho víc co se musí upravit...
Připravené to je...
Ahoj,
potřeboval bych taky vyřešit špatnou velikost ikonky Block Party. Tak jsem rád, že jsem toto vlákno našel. Ale zřejmě při migraci ze starého webu gc.cz na nový se nepřenesl soubor (případně odkaz), co je potřeba stáhnout a nahradit v adresáři Statoru. Mohl bych někoho poprosit o nahrání / poslání potřebného souboru?
Předem díky. ![]()
Přesně tak soubor zmizel v propadlišti dějin
Tak znova a stačí pak nahrát do X:\GeoGet\data\script\Stator\Common
A přepsat tím existující soubor. Předtím odstranit .txt ze jména (musí to být INI soubor) ale sem INI nahrát nejde
Další úpravy až s novým Statorem a až se to tady zase ochočí ![]()
IconsCacheTypeSmall.ini.txt (6.5 kB)
Super, děkuji moc! ![]()
Taky dík.
Ještě vyrěšit zbytek ![]()
Jen na okraj, nedávno jsem dodělal BlockParty, CCE, Giga do filtrů v mapě, chce to jen aktualizovat plugin.