Geoget - Neznámý listing bodu!

Kdyz postupuju podle navodu pro Basic member, tak mi Geoget pise "Neznámý listing bodu!", presto, ze importuju vsechno. Co delam blbe?

a opravdu jsi stahnul i listing te kese a ne jen zakladni informace?

Ano, mam stazeny listing, v Exploreru: Ulozit jako … jen html.

Ukladani v Exploreru nefunguje spravne - Explorer neuklada HTML tak jak jej dostal ze serveru, ale znici jej. Je potreba pouzit libovolny jiny prohlizec nez Explorer.

nenašel jsem žádné obecné téma o GeoGetu tak to hodím sem, jelikož je dotaz tomuto nejblíže…

do prázdné DTB jsem si stáhl přes GJ kešky v určitém perimetru od bodu, co mi vrtá hlavou je to, proč mám o jednu cache viditelnou méně jak je staženo v DTB - viz přílohový obrázek (waypointy jsou OK, mám vyplá parkoviště)

Není to třeba event, jiný stát či tak něco? Podívej se, zda filtrem vybíráš opravdu všechny kešky z databáze.

je to defaultní filtr a vypnuto je pouze Parking waypoint, tím jsem si jist

V defaultním filtru se tuším nezobrazují archivované kešky.

taky ne… v jiné DTB mám archivované a ukazují se… faaaakt mi to vrtá hlavou…

Ale hlavne, rozhodne je lepsi zalozit nove tema, nez vytahovat na svetlo tema stare, a davat do nej novy dotaz. To je jedno ze zakladnich pravidel chovani na kazdem diskuznim serveru.

tak mne napadlo… nemuže to být PMO krabka?
zase ale na druhou stranu, aspon nějak bych ji viděl ne? :expressionless:

ten obrazek znamena, ze jedna keska proste nesplnuje zadany filtr. Tak se podivej, co mas odfiltrovano.

Ve vychozim stavu jsou odfiltrovany vsechny eventove cache a kese, ktere nemaji souradnice (tedy jsou nekompletne stazene…)

vida ji potvoru bez souřadnic! díky…

[cache]GC245E2[/cache]

A navic je dotaz v uplne spatne casti fora, tohle patri do sekce GeoGet.

Keska je PMO, problem vyresen.