Geoget server

někde je chybička:

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/geoget.cz/www/lib/plugins/geogetinstall/syntax.php on line 71

Warning: Use of undefined constant download_rewrite_cmp_version - assumed ‘download_rewrite_cmp_version’ (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/geoget.cz/www/lib/plugins/downloadrewrite/lib.php on line 243

projevuje se to pak tak že není zobrazen počet stažení. Dělá to u všech pluginů které jsem testoval.

Aha, já se v tom poslední týdny dost hrabu a postupně to upgraduju. Je to dost mysterka se vymírat z různých závislostí… Do hodiny by to mělo běžet.

Každopádně počítadlo stáhnutí je už nějaký ten pátek zrušeno, protože ten plugin je mrtvej a nekompatibilní s novějšími verzemi.

Aha, já se v tom poslední týdny dost hrabu a postupně to upgraduju. Je to dost mysterka se vymírat z různých závislostí... Do hodiny by to mělo běžet.

Každopádně počítadlo stáhnutí je už nějaký ten pátek zrušeno, protože ten plugin je mrtvej a nekompatibilní s novějšími verzemi.

Na konci června to ještě fungovalo, když jsem tam dával ty německé okresy tak bylo vidět že se počitadlo pomalu zvyšuje

Ano, od konce června už pár pátku bylo.