Ačkoliv v GeoGetu je vzdálenost od home a mezi keškama správně, ve statistice na Gc.com to výchází o 5000 km šejdrem, neví někdo kde může být chyba? Všechno mám vyplněné správně. Dík
patrne jsi tomu programu, co ti dela statistiky (ggstat?) spatne zadal tvoje domaci souradnice.
Domácí souřadnice v GgStat2.config jsou zadané dobře. Ted jsem to nějak zprovoznil na vzdálenost 52 km. Ale mám ji od baráku jen 500 m. Tak nevím, co je špatně.
Pročti si vlákno u ggstatu o zadání home souřadnic. Jsou v template a jsou i v ini souboru a jeden z nich má prioritu
Je to všechno správně a na svém místě, ale statistika hapruje. Keš ke které mám 500m píše jako nevzdálenější a obráceně. tak už nevím co mám přepsat. Přesto dík za pomoc
Tak já to mám asi správněji, protože mi to počítá zcela správně. Raději to překontroluj.
No když myslíš? Zatím každý našel chybu u sebe a ne ve statistikách.B)
Zdravím, už jsem to rozchodil. Dík
A kde byla chyba? B)
Špatný formát souřadnic v nastavení pluginy GgStat2 v Geogetu. Mám je ted v desetinném a chodí to.
K tvěmu nicku se bubák jako avatar hodí, ale tohle je síla, málem jsem to nerozdýchal. Nechceš si vybrat něco méně děsivého ![]()