Geoget - wine - Firefox

Maly dotaz na uzivatele Geogetu pod Wine. Mam spusteny Geoget a Firefox.
Kdyz v geogetu kliknu na odkaz, treba na kod kese kterou chci otevrit ve Firefoxu, tak se kes otevre v novem tabu, nicmene v liste se zacne jakoby spoustet dalsi Firefox. Pokud kliknu postupne na 5 odkazu, tak se krom 5 novych tabu zacne spoustet 5 dalsich prohlizecu. Po nejakych 10 vterinach sposuteni skonci.
Na funkci geogetu ani systemu to nema vliv, jen to je "otravne" :slight_smile:
Nevite nekdo co s tim? Kde co nastavit? Pocitam ze ve wine, lec nevim kde…

Nemyslím si, že to má nějakou přímou souvislost s Wine. Já to pozoruju i u jiných aplikací, ale nezkoumala jsem jestli se toho dá nějak zbavit, tak nějak jsem si na to zvykla… I když při více spuštěných oknech je to docela otravné…

Já to taky neřeším. Mám Ubuntu 10.04 a přes Wine pouštím dost aplikací a to co popisuješ tak se mi taky stává, ale taky to neřeším.

Asi nepomuzu, ale wine-1.1.28, Chrome, a nic takovýho se mi neděje. Kdesi v konfiguraci sem akorát dělal tudle úpravu - http://geoget.ararat.cz/doku.php/user:navody:wine, bod 3).

No jsem rad že v tom nejsem sam :slight_smile: Problém se objevil nějaký čas zpátky, nedělalo to, pak se objevil popisovaný problém, ale uz nejsem schopen se dobrat bodu kdy nastala zmena. No nevadí, budu pátrat dál :slight_smile: