Mam problem s GJ - at volan z makra, nebo z command line. Normalne se zaloguje na GC.COM, stahne temporary *.loc i *.htm. Pri pokusu o import do GG2 dostanu hlasku: "File XY.loc cannot be imported, because unclossed comment [0:364]". Po odkliknuti import dobehne, ale importovane cache nemaji v databasi radu informaci - predevsim koordinaty! Pritom nezalezi na proxy: V praci mam nastavene *.ini soubory podle Proxy, doma jsem bez proxy, tedy *.ini jsou temer prazdne … Ostatni nastaveni *.ini souboru vypada take rozumne: GJ celkem udela co se po nem chce - az na ty defektni zaznamy o kesich …
Poradite nekdo? Diky!!!
Problem je v tom, ze to, co stahne neobsahuje souradnice a spol, ale informaci o tom, ze dosud nebyla potvrzena autorska prava, bla bla, bla. Prihlas se rucne, ruce stahni LOC soubor, tim potvrdis prava a pak uz ti GJ pojede.
Ano, je to proste, Watsone. Ta stranka *.loc mi prisla nejaka povedoma a hlavne furt stejna …
Diky moc za radu, uz mi to frci!
Je někde nějaký popis na GJ? Co a jak kdy vlastně stahuje? Má někde svoji home page kde by člověk mohl sledovat nové verze?
Nové verze se daj teoreticky sledovat na Mikromově blogu.Jak tu na fóru někde psal, dělá tam nenápadnej mirror.
Co geojarry umi najdeš v souboru readme.txt, který je v zipu s geojarrym.Je to tam včetně příkladů jak to nadatlovat do příkazové řádky
OK, díky za info.