o coin bych mel zajem a o celou serii take
Tak se také přidávám k žebrajícím. Nevyplatil by se už vyšší náklad?
Ačkoli tato část geocachingu šla dosud tak trochu mimo mne, musím přisnat, že tento coin jsem zahlédl na eventu v Č. Rudolci moc se mi líbil. Je to bezva nápad a zájem bych měl i o kusy mimo jižních čech.
Taky bych mela zajem o celou serii (pripadne celou CR postupem casu).
Take bych mel zajem o celou serii, stejne jako vsichni ostatni, ale jedine s jistotou, ze bude cela serie bezproblemu k sehnani.
Taky bych měla zájem o celou sérii ![]()
Potvrzuji zájem o celou sérii !!!
Taky bych mela zajem o celou serii
Taky bych uvital celou serii
Nápad se nám líbí a máme zájem o celou sérii. Děkujeme.
Také bych si ČB coin koupil.
Také mám zájem o celou sérii, jsem ochoten zaplatit předem.
Také mám zájem o celou sérii. Je to úžasná myšlenka, udělat takový geocoin !!!
Jen malá doplňující otázka.
Série = Jihočeský kraj nebo Česká republika?
Od nás Jihočeský kraj. Zatím dál neuvažujeme, ale jestli se někdo zapojí a bude pokračovat ![]()
Všichni, kteří se na realizaci těchto geocoinů podíleli zaslouží pochvalu.
Nápad udělat celou republiku není vůbec špatný. Mluvil jsem o tom trochu i s Michalem (chemic77), když se stavoval minulý týden u nás na eventu a dovezl mi první okres. Nevím jak v jiných krajích či regionech, ale já bych do toho pokračování serie u nás klidně šel. Poskládat takhle celou republiku by se mi moc líbilo. Jeden olomoucký geocoin už jsme taky vymysleli a vyrobili, teda spíš nechali vyrobit ![]()
Taky bych si ČB coin koupil a i celou serii
Další dílek série Geojih Regions Geocoin je na světě.
Event, na kterém zahájíme jeho prodej, se bude konat 5. listopadu na Křížovém vrchu v Českém Krumlově. Více zde http://www.coord.info/GC35WQB. K mání zde bude i coin ČB.

Jak tak koukám na nové české geocoiny, tak bych jen připomenul, že je ještě k dispozici několik Geojihocoinů. Kdo má zájem, tak zde je více informací: http://www.geojih.cz/news.php?readmore=23
Jaký bude další okres, a kdy ho plánujete?