Ahoj kamarádi a kamarádky,
v nedávné době proběhl na jihu Čech event, kde byl představený první jihočeský coin z plánované série o sedmi kusech. Bližší informace o eventu se dozvíte zde Geojih Regions Geocoin event - Ceske Budejovice a bližší informace o jeho distribuci se dozvíte na stránkách geojih.cz.
V současné době jsou téměř všechny kusy vyprodány, jen několik málo kusů z celé série se poveze na event Medlov 2011. Nyní se objednává druhý okres (Český Krumlov) a řeší se doobjednání několika málo kusů z okresu prvního.
Celá série bude silně limitována a distribuce bude probíhat pouze v rámci České republiky. Smysl tohoto příspěvku spočívá v tom, abychom zjistili, kolik máme doobjednat kusů prvního okresu (České Budějovice). Prosil bych tedy o vyjádření, zda byste měli zájem o podobný coin a především, zda byste měli zájem o celou sérii či jen případný jeden kousek z některého okresu. Ohlasy na toto prosím pouze sem do vlákna… soukromé zprávy, maily apod. skutečně nemají momentálně smysl, neboť volných coinů na prodej je skutečně v jednotkových kusech.
Příspěvky zde nebudou brány jako objednávky a proto prosím pouze o vyjádření, zda se vám projekt líbí a měli byste o něj zájem.
Já ti sem hodím názor. Ač jsem severo čech, náhodou jsem byl na krtu tohoto coinu a kolega od nas si ho i koupil kdyz ho videl jak je peknej. Musim uznat ze coin i nápad s poskládaním kraje je super a docela Vám ho zavidím! Coiny jsem uz ale prestal kupovat, protoze do kesi bych je nepustil a v supliku je mam zbytecne. Ale treba me to na Medlove nedá a…
Na Geopivu jsem si koupil první GC CB, projekt mi připadá super, doufám, že získám celou sérii.
Pokud by se našlo pár nadšenců na Vysočině, rád bych se přidal a pomohl navázat na tuto sérii i mimo Jižní Čechy.
Ach jo, to bude zase peněz jak za kozu jestli bude každá verze ve dvou kovech (14 geocoinů celkem).
Ta trochu nešťastně zalaminová kartička jako certifikát mi přijde zbytečná. Jinak přeji příště větší štěstí při vyřizování celních formalit.