Máme trochu zpoždění, tak prosím vás všechny, kdo při lovech vytáhnete mobil, kompakt nebo zrcadlovku (a dokonce i bezzrcadlovku): pošlete do konce září fotografie ze svých výprav, odlovů, eventů a všeho, co souvisí s geocachingem a naší krásnou Zemí s velkým Z.
Témata ani žánry nejsou omezeny, ale největší šanci mají fotografie neotřelé, technicky kvalitní a zajímavé. Potrhlé eventy, propracované keše a jejich dobrodružné odlovy, fotogenické krajiny a tak dále...
Fotky můžete poslat jako obvykle na e-mail [email protected] nebo přes Úschovnu. Prosím, aby měly rozlišení nejméně 2 Mpx, raději ovšem více. Nijak fotky nemusíte upravovat, to si vezmu na starost.
Můžete vybrat ty nejlepší, nebo je na mě nahrnout ve velkém, ať si vyberu. Udělám to rád. Napište mi prosím pokud možno, ke které keši se která fotka vztahuje (GC kód) a jak vás mám podepsat jako autory.
Pokud na fotce vybrané do Geokalendáře 2019 budou poznat konkrétní lidé, je potřeba, aby s jejím uveřejnění souhlasili.
A i pokud nefotíte, rozšiřujte mezi svými známými, že bude Geokalendář 2019 v listopadu a prosinci k dostání.
Děkuji za váš neustávající zájem a za přísun fotografií, bez kterých by to nešlo.
Oslovil jsem většinu loňských a předloňských fotografů, kteří přispěli do Geokalendáře. Pokud mezi nimi nejste, nevadí, klidně pošlete fotografie i tak na adresu [email protected]. Díky.
Prosím, jestli máte fotografie do Geokalendáře 2019, pošlete mi je prosím na e-mail [email protected]. Uvidíte své fotografie v jedinečném kalendáři s tématikou geocachingu ve vybrané společnosti. Podělte se o své fotky z lovů, eventů, FTF závodů, dovolených i cest kolem světa.
Kromě toho, když napíšete spoji adresu, dostanete za každou otištěnou fotografii památeční placku a autoři nejvíce zveřejněných fotografií i Geokalendář 2019.
Po víkendu to začne. Ponořím se do vašich fotografií a vynořím se s hotovým Geokalendářem 2019. Ještě tento víkend máte poslední možnost poslat fotografie do Geokalendáře 2019. Díky za vaši spoluúčast na tomto projektu, který má připomínat krásy geocachingu a celé naší planety.
Nechci plevelit vlákno pro FTF hunt, tak to zkusím tady. Nebude si někdo také objednávat Geokalendář do Brna, abychom spojili objednávky? Já se přidám se dvěma kousky :)
Škoda, že ještě nemám jisté termíny. Jediný co má jasný termín je v dubnu na čarodějnice ale to by ti nestačila na 30.4. kolonka:-). Ostatní mé eventy nemají ještě jisté termíny.