Geokalendář FTF hunt

V noci jsem byl na cestách. Byl jsem ukrýt jeden Geokalendář 2013 a jedno CWG Geokalendář 2013. Kdo z vás je první najde, toho bude nejen kalendář a dřevěné kolečko, ale také pověst nejlepšího hledače Geokalendáře 2013. Doufám, že se pochlubíte svým úspěchem i způsobem, jak jste k němu došli.
Vyrazil jsem ze své tiskárny www.tiskem.cz. Po ujetí 12,7 km jsem natankoval LPG a dobře jsem udělal, protože další pumpa, která ho prodává o 12,8 km dál, měla už zavřeno. Naladil jsem si tedy své oblíbené rádio na frekvenci 89,5, ale většinu cesty nebyl příjem moc kvalitní, až v závěru cesty se to zlepšilo. 62,7 km od vyjetí jsem sjel ze silnice první třídy a po místních komunikacích jsem dojel téměř na místo, kde jsem chtěl Geokalendář pro nejbystřejšího a nejrychlejšího z vás ukrýt. To na tachometru svítilo 66,1 km od startu. Pak jsem šel ještě pěšky asi 200 m na souřadnice N??°??.?38, E??°??.?07, kde jsem svůj poklad schoval nedaleko základů bývalé myslivny pod nakloněný strom.
Během středy budu postupně přidávat další a další indicie, které vám pomůžou. Sledujte pozorně Facebookový profil Geokalendáře nebo fórum www.geocaching.cz, vlákno Geokalendář FTF hunt.

1. nápověda související s místem, kde jsem schoval Geokalendář 2013 pro nejrychlejšího hledače:
    kamejka modronachová

My z druhého konce republiky budeme toto vlákno se zájmem :o, žárlivostí :@ a podobnými jinými pocity sledovat. Protože vzdálenost nám nic jiného neumožňuje.
Předem blahopřeji nálezci k pěknému dárku.

Můžete se mě i ptát prostřednitvím tohoto fóra nebo Facebookové stránky Geokalendář, ale odpovídat budu jen ano nebo ne (a otázku a odpověď zveřejním na obou těchto místech).

Odpovědi na otázky (položeny na Facebooku):
Moravskoslezský kraj: ne
Po ujetí cca 22 km od druhé LPG jsi přijel na křižovatku dvou silnic první třídy? Nejednoznačná otázka (potřebuji upřesnit interval)

1. nápověda: Fe 61

Když si to dám do mapy.cz, tak mi to po silnici ukazuje 22 km. Ale když to o kousíček posunu, tak už tam je 23 km. Takže řekněme 22 - 23 km, zaokrouhleno na celá čísla dolu.
Ne

Je druhá LPG v sousedství kruhového objezdu? Ano

Oblast mezi Labem, Jizerou, Klenicí a Cidlinou??? Ano

Bylo při cestě k úkrytu použito placených úseků rychlostní silnice? Ano

Byl placený úsek použit v druhé polovině cesty? Ne

Je kalendář umístěn výše než 400 m n.m.? Ne

1. nápověda: DIKLNOOP

PaWel Winkelbauer Krásná "soutěž". Sice to mám z ruky, protože do pošumaví bys to bez teleportu nestihl, ale zvědavost mi nedá se nezeptat: Zahlédl jsi po sjetí z I. třídy nějaký středověký hrad? Ne, byla tma, ale ani ve dne bych ho neviděl.

1. nápověda: 4288 πr²

Vypadá to, že první FTF lovec už vyrazil. Nemá to ale úplně za rohem, třeba budete někdo rychlejší.

souradnice uz mam overene…ale pochybuju ze tam tohle unikatni FTFko vydrzi nez prijdu z prace…

je to někde směr na liberec???

a dá se tam dopravit vlakem nebo něčím jiným

FTF lovec Geokalendáře 2013 je Tomáš Sábl. Gratuluji!