Vážení a milí zkušenější kačeři a znalí více anglického jazyka. Po eventu “Hanácké Geotvarůžek” mi zbyl TB, který ale není trakovatelný na gc.com, ale na geolutins.kikankoi.com. Nevím si s tím ale moc rady, jelikož nevládnu moc angličtinou. Poraďte prosím. Vím sice ze které keše byl přinesen a mohl bych ho tam jet vrátit zpět, ale nebylo by to asi moc košér, tak bych chtěl požádat tímto o radu. Je asi zalogován v keši, ze které byl vyzvednut, ale po kontaktu s tím kdo jej z ní vyzvedl mi bylo sděleno, že taky neví co s tím. Tak ho mám nyní u sebe a chci ho šoupnout někam dál. Nebo ho rád někomu předám, kdo si s tím bude vědět rady. Díky !!!
Na adrese
http://www.geolutins.com/logguer_geolutin.php
vyplnit nasledujici formular:
The GeoLutin :
Vybrat, jestli jde o vkladani:
Appearance (An appearance means you are putting a GeoLutin in a hidden place).
nebo vyzvednuti:
Disappearance (A disappearance means you are moving a GeoLutin from a place to another - you have it with you until you put it down).
Cislo z pripojene karticky
ID Number :
Number indicated on the GeoLutin card.
-
Datum a cas nalezu (nebo vlozeni)
Date of appearance or disappearance (dd/mm/yyyy) :
Date and time when you have found the GeoLutin or when you have put it down.
at O'clock
Mesto nalezu nebo vlozeni (dal bych asi nazev cache)
Town :
Where you have found or put down the GeoLutin.
State (US only) :
Only if you have found or put down the GeoLutin in USA.
NIC
Zip code :
NIC
Zeme nalezu nebo vlozeni
Country :
Latitude :
Indicate here the precise information about the place where you have found or put down the GeoLutin.
° .
Longitude :
Indicate here the precise information about the place where you have found or put down the GeoLutin.
° .
Souradnice nalezu nebo vlozeni
Ostatni podle me nechat klidne volne.
Díky za radu, zdá se, že se mi to povedlo, formulář jsem vyplnil a ani mi to nezačlo nadávat, takže to asi proběhlo OK. Jěště jednou díky.
Diky, jarry. Zakladni info o tomto druhu cestovatelu tez na cachewiki, clanek geolutin.
Je to aspon ZADARMO, kdyz uz neni s GC.COM provazan a musi se sledovat na zvlastnim webu. Pouzitelne jako alternativa pro hrave, ale uz ze ztraty mnoha TB nastvane kacery. Kdysi jsem take jednoho vypustil do sveta, bohuzel skoncil v koupelne jedne Holandanky.
Njn, to je tak, kdyz nekdo v koupelne pecuje o Holandanku misto o sveho TB :o)))