geolutins.kikankoi.com

Vážení a milí zkušenější kačeři a znalí více anglického jazyka. Po eventu “Hanácké Geotvarůžek” mi zbyl TB, který ale není trakovatelný na gc.com, ale na geolutins.kikankoi.com. Nevím si s tím ale moc rady, jelikož nevládnu moc angličtinou. Poraďte prosím. Vím sice ze které keše byl přinesen a mohl bych ho tam jet vrátit zpět, ale nebylo by to asi moc košér, tak bych chtěl požádat tímto o radu. Je asi zalogován v keši, ze které byl vyzvednut, ale po kontaktu s tím kdo jej z ní vyzvedl mi bylo sděleno, že taky neví co s tím. Tak ho mám nyní u sebe a chci ho šoupnout někam dál. Nebo ho rád někomu předám, kdo si s tím bude vědět rady. Díky !!!

Na adrese

http://www.geolutins.com/logguer_geolutin.php

vyplnit nasledujici formular:

The GeoLutin :

Vybrat, jestli jde o vkladani:

Appearance (An appearance means you are putting a GeoLutin in a hidden place).

nebo vyzvednuti:

Disappearance (A disappearance means you are moving a GeoLutin from a place to another - you have it with you until you put it down).

Cislo z pripojene karticky

ID Number :

Number indicated on the GeoLutin card.

- 

Datum a cas nalezu (nebo vlozeni)

Date of appearance or disappearance (dd/mm/yyyy) :

Date and time when you have found the GeoLutin or when you have put it down.

at  O'clock

Mesto nalezu nebo vlozeni (dal bych asi nazev cache)

Town :

Where you have found or put down the GeoLutin.

State (US only) :

Only if you have found or put down the GeoLutin in USA.

NIC

Zip code :

NIC

Zeme nalezu nebo vlozeni

Country :

Latitude :

Indicate here the precise information about the place where you have found or put down the GeoLutin.

°  . 

Longitude :

Indicate here the precise information about the place where you have found or put down the GeoLutin.

°  . 

Souradnice nalezu nebo vlozeni

Ostatni podle me nechat klidne volne.

Díky za radu, zdá se, že se mi to povedlo, formulář jsem vyplnil a ani mi to nezačlo nadávat, takže to asi proběhlo OK. Jěště jednou díky.

Diky, jarry. Zakladni info o tomto druhu cestovatelu tez na cachewiki, clanek geolutin.

Je to aspon ZADARMO, kdyz uz neni s GC.COM provazan a musi se sledovat na zvlastnim webu. Pouzitelne jako alternativa pro hrave, ale uz ze ztraty mnoha TB nastvane kacery. Kdysi jsem take jednoho vypustil do sveta, bohuzel skoncil v koupelne jedne Holandanky.

Njn, to je tak, kdyz nekdo v koupelne pecuje o Holandanku misto o sveho TB :o)))