GeoMapa

Myslím tím odkázek vlevo v Navigaci.

Kam mám napsat home coordinates, abychom se tam také zobrazili ? V úpravě profilu jsem nic nenašel, někde se to tady už probíralo, ale dohledat to, bez pamatováka nějakých slov se mi nedaří. Díky…

Je to napsané v příspěvku oznamujícím mapku. Přímo na mapě klik pravym čudlem na požadované pozici a vybrat správnou položku v menu.

Klik pravým čudlem vyvolá pouze standardní nabídku pro úpravy obrázků ve Win.. tj. Kopírovat obrázek, Vlastnosti obrázku, Uložit obrázek, Načíst znovu obrázek…

Win Vista + Opera. Zkusim to testnout v IE, pokud mi tedy přestane bůhvíproč na GC.cz padat

Hmm, v IE7 žádnej problém. Někdo tu ale reportoval, že Opera má s nějakej problém.

O problému s operou už vím. Někde v nastavení prý jde povolit obsluha pravého čudlu javascriptem. Časem se to asi pokusím řešit nějak jinak. Do té doby buď zafunguje to nastavení, nebo se musí použít jiný browser.

TAk přes IE opravdu v pohodě, díky.

Firefox 2.0 zcela bez problémů B)

Dobrej napad s kesumapou lidi… konecne zjistim co je kolem mne za neobjevene budouci kamarady… :slight_smile:

Na původním serveru se zobrazovalo, kam kdo z přihlášených členů právě kouká. Bylo to docela zajímavé. Nešlo by to i tady?

Nevím…
Souvisí to nějak s mapou, že ten dotaz píšeš sem?

Sakryš že já jsem to napsala do jiného vlákna. Šlo mi o seznam "kdo je online" v levém sloupci. Omlouvám se…Mám to napsat i tam, kde by to mělo být, nebo to mám nechat tak?

nemusíš, jestli to půjde tak možná časem. teď ti k tomu nic neřeknu

No mapa je skvela . hlavne moznost nejblizsi ma gc.com.
DIKY MOC !