Geomeeting "Moravský podzim 2004"

Přátelé!

Dovoluji si vás všechny pozvat na zářijové setkání geocacherů, které se uskuteční 18. -19. září v kempu “U Lamberka” na Vysočině.

K dispozici budou chatičky, točené pivo a dovolím si předpokládat, že také “smršť” nových cache, z nichž některé vzniknou těsně před tímto setkáním.

Bližší informace naleznete na adrese: http://www.klicnik.com/meet_04.html

Tom

Hurááá :slight_smile:

Původní plán na místo setkání na podzim bylo sice zápdně od Prahy, ale myslím, že to posuneme až na příští jaro, aby nebylo přemítingováno :slight_smile: Osud tomu chtěl, aby se termín hodil do jednoho z mála víkendů, který je ještě na podzim volný. Takže díky, díky, díky.

Jen doufám, že nás na Vysočině opět nepřepadne sníh :slight_smile:

To je rozumny rozhodnuti! Dalsi geomeeting je na svete.

Tam nemuzu chybet :-))

Uz se s Petrou těšíme…jenm doufám že mi na uvedený víkend nevzjde služebka mimo Evropu.

Uz se s Petrou těšíme…jenom doufám, že mi na uvedený víkend nevyjde služebka mimo Evropu.

Podle me by se hodilo to dat na GCcom a nebo to bude event “sami sobe” ? :sunglasses:

Skvele, zda se, ze to bude muj prvni cesky event. Rozhodne by bylo dobre usporadat to jako oficialni event cache, aby se o tom dovedel i The Plank! S anglickou verzi muzu pomoct po 8.7., nenajde-li se nikdo driv - postnuti s dvoumesicnim predstihem je snad dostatecne.

Presne tak, treba Plankovic znova prijedou a mozna i dalsi rakusaci, slovaci, holandani a dalsi .. :slight_smile: Tady je k naleznuti Plankovo hodnoceni eventu v Rasne.. http://arts-states.7to.de/gc-forum/viewtopic.php?t=239 registrace nutna..

Díky, Tome, že ses ujal tak odpovědného úkolu. Pokusím se nezklamat a dostavit se, i když takhle dopředu to těžko slíbit. Snad počasí dá a nebudem si muset na jaro plánovat setkání radši někde v Tunisku :wink: O zahraniční účast strach nemám, vždyť Wolfgang to má o polovinu blíž než my z Prahy a okolí… :slight_smile:

Ahoj, na GC.com to dam az 30.6., do te doby jsem bohuzel mimo PC.

Vypadá to, že bychom do toho s Tínou Králíkem taky šli (teda jeli).