Geopivo kveten

Mili geokolegovia a geokolegyne, v priebehu kvetna planujem dalsie geopivo, napiste prosim, ktory termin vam vyhovuje. Geopivo bude v restauraci na Letnej (medzi Kyvadlom a Tic-Tac 2 :),sedenie vonku, dufam, ze nam vyjde pocasie.

Otazka 1: cez tyzden alebo v piatok?

Ak cez tyzden, tak napr. streda 11.5.?

Ak piatok, tak napr. piatok 13? (nevyhoda piatku - ludia idu na vikend prec, su plne hospody…)

Ta streda je dobry napad.

Taky jsem pro stredu.

Souhlasim se stredou… :slight_smile:

Ja taky :slight_smile:

Aby to tu nebylo tak jednotvarne, ja jsem pro patek. Stredecni vecery obvykle travim mlacenim sebou o tatami a pak jsem rad, ze se dobelham domu. Jinak samozrejme vsechny vetsinove objektivni duvody mluvi pro stredu a navic patek 13. :slight_smile:

tyden po vikendu 7-8 se mi hodi, to prijedu z vejletu na Slovensko, doufam ze s 400vkou a mozna i travelbugy, potkam-li tam nejake.

streda/patek necht se vyjadri mimoprazsti: prijeli byste z Trebice/Plzne/odjinud, pokud by geopivo bylo v patek?

Nove geopivo je naplanovane na stredu 11.5., detaily na gc

Pragocentristi :slight_smile:

:slight_smile: vsak urob aj u vas eventik :slight_smile: teda neviem, kde byvas? :slight_smile:

:slight_smile: vsak urob aj u vas eventik :slight_smile: teda neviem, kde byvas? :slight_smile:

Honzo, neda sa urobit na stranke moznost editacie poznamky, prip. vymazanie?

Liberec

Liberec

Honzo, hlasim nejaky novy bug, pri potvrdeni poznamky sa tato ulozi do SQL, potom to chce updatnut RSS a spadne to a potom neviem, ci sa to ulozilo alebo nie, lebo vidim chybove hlasenie…

Repetition is mother of wisdom :slight_smile:

haló, haló, zkouška místního rozhlasu!

jedna, dva, tři …

jedna, dva, tři …

máňo, slyšíš mně?

Pozor, geopivo ma aktualizovane suradnice (diky PC-Romeovi :), PC-Romeo taktiez pripravil prilezitostnu micro s odmenou pre FTFera. Vsetky informacie su na strankach geopiva a v poznamke na stranke.

Vzhladom na dnesne pocasie (pred chvilkou na mna utocili mimozemstania krupami :slight_smile: sa pracuje na nahradnej hospode. Stretneme sa o 18.00 na planovanom mieste, dame jedno a presunieme sa. Kto pride neskor, ozvite sa na moj mobil 732952821.