Geopotlach s Jahelkou

Protože ne všichni kačeři jsou PM a ne všichni mají notifikace sahající až do Prahy, tak vám dávám na vědomí, že byl publikován další geopotlach, na který se nám podařilo získat zpívajícího právníka Ivo Jahelku. Proběhne v sále již známé a prověřené restaurace Na Ořechovce dne 9.3.2012 od 19h. (event od 17h, koncert od 19h.). Jste všichni zváni, více informací v listingu GC3AVJN (adresa GC3AVJN Pojdme si zazpivat VIII aneb GeoPotlach s Jahelkou (Event Cache) in Hlavní město Praha, Czechia created by Konvalinky & stanleypaulGC ). Moc neotálejte, potlach je už ze 2/3 naplněný.

PS: Moc děkujeme ještě jednou všem, kteří nás v tom včera nenechali a zúčastnili se včerejšího potlachu s kapelou Lignit. Sice jsme na tomto potlachu prodělali kalhoty, ale myslím, že ten kdo přišel neprohloupil, kapela hrála parádně. A doufám, že nejinak tomu bude i na koncertě s I.Jahelkou.

Že by? Já ho poslouchám ráda.:smiley:
Nikoliv však jedna maminka, která na mě vlítla, že podporuju rasisty. Já jsem dětem na apríla pustila Aprílovou baladu o Míšovi a Ríšovi. Že existuje i tahle, jsem bohužel pozapomněla.

Škoda že je to tak daleko. Jinak bych tam čekal už o den dříve. :(:frowning:

Jo a příhoda http://www.youtube.com/watch?v=DvmlOXu4-QM je naprosto bezkonkurenční. :D:D