Vcera jsme byli na navsteve u kamaradky podivat se na stenatka. Pokud potrebujete
nekoho kdo bezpecne vyhleda a oznaci kesku mate jedinecnou prilezitost. Jeste
jich je par volnych.
Myslim, ze vyuzitelnost psa v cachingu je velmi diskutabilni. Z duvodu zakazu davani jidla do cachi a masivnimu pouzivani lock and loll boxu (pachotesne) je prispevek psa k hkledani jen sporadicky (vyhrabani cache, ale jak psa prinutite hrabat prave na urcitym miste). Ze?
[quote]
seedcorp: Myslim, ze vyuzitelnost psa v cachingu je velmi diskutabilni. Z duvodu zakazu davani jidla do cachi a masivnimu pouzivani lock and loll boxu (pachotesne) je prispevek psa k hledani jen sporadicky (vyhrabani cache, ale jak psa prinutite hrabat prave na urcitym miste). Ze?
[/quote]
Nezapomeň, že ke každé keši vede pachová geodálnice, a pes bude zvědavej, proč tam chodí tolik lidí. Prakticky jsem to viděl při návštěvě Christmas Cache / Vánocní Cache, jejíž ukrýt mi čumákem ukázal kolemjdoucí pes - viz úryvek z mého logu:
[quote]
A. da Mek: vzápetí jde kolem pes, který sice nechápe, proc všichni k té krabici chodí, když každému tvorovi s normálním cichem je zdaleka jasné, že v ní nic k snedku není; presto si však k ní pro jistotu jde cuchnout zblízka
[/quote]
HEHEH, to je dobry, to jsem nevedel… Je pravda, ze muzes psika na eventu naucit pachy ruznejch (vsech) lidi, a potom kdyz pujdes krajinou najednou zacucha a zamiri pripo po pachove dalnici znamych vuni… Jooo, na to jsem nepomyslel…
No jsou proste nadherny… ach jo, moje alergie se bohuzel se stenatkem neslucujou [:‘(] jinak pred par lety, kdy byl od techhle nesmyslu na cas pokoj, jsem takoveho pejska mela, velice podobneho te fence-mamince… takze kdyby zdravi dovolilo brala bych jednoho prcka hned… [:’(]