geoteam

Ahoj, chtěla bych se zaptat. jestli existují nějaká pravidla na založení geoteamu a jeho působení… Díky.

1. Chovat se slusne.. :smiley:
  2. [Dopln libovolne pravidlo]..
    x) …

(Zadna oficialni a zavazna pravidla nejsou)..

Mno me prave treba vadi, ze nic jako geotym oficilane neexistuje.
Nevim proc nenimoznost na GC.com zalozit neco jako skupinu. Proste spojit vic nicku do jedne grupy… Takhle se to dela tak, ze se zalozi jeden nick s nazvem toho tymu a loguje se to na nej, jenzeco kdyz cast tymu vyrazi sama, co kdyz je nekdo nemocny a tak.. Proste si myslim, ze tohle nema GC.com moc vychytane…

Tak třeba se v budoucnu dočkáme :slight_smile:

Díky Knigo, to jsem přesně potřebovala vědět…:slight_smile:

To nevidím ani teď jako neřešitelný úkol. Pokud bude skupina několika kačerů, kteří chtějí mít společné zápisy tak si vytvoří ještě jeden Teamnick a když budou zapisovat své nálezy, tak jej jednoduše zapíší i do nicku, který bude spravovat více lidí.

Otázka druhá je k čemu to? Honba za body? Co z bodů? Nenapadá mě žádný kloudný význam, proč bych měl mít společný nick s kamarádem. Ale to už je věc druhá. :slight_smile:

Lidi se radi spojuji, zakladjai ruzne party, ruzne tymy… Proste treba u rodiny je to jedno, ale kdyz je vas takovyhch treba pet set kamaradu tak jasne muzete kazdej mit svuj nick kazdy svy razitko a udelat do logbooku bud jeden spolecnej nebo pet samostatnych nalezu, kazdej si to pak na netu logne sam… ale jak dat najevo ze patrite dohromady, ze proste keskujete ponejvic pospolu? tak by to proste taky mohla byt polozka v dalsim zebricku, proste zebricek nejen jednotlivcu, ale i tymu…

Nekdo nema party rad, jine na tom ulitava, vytvorti si tym, stranky toho tymu, taky ten tym treba dela i jine aktivity nez jen gc… zkratka ja moznost oficialniho geotymu postradam, zvlast kdyz stejne jako ty chci lovit bodiky i zasebe a mit prehled kde jsme byla ja…

Ted jeste jde teda udelat si nick pro geotym, kazdymu z geotymu dat vlastni geominci a lidi by si logovali kesky na kterych byli podle trackovacich cisel te geomince..

Nestačí napsat do logu, či logbooku, že jste team? Nestačí udělat si samolepku (razítko, CWG…) které bude situováno jako Vaše vizitka Teamu?

Tohle pořád dost dobře nechápu. Zapisovat cache jako team, kde byla jen část teamu a ten který tam tehdy nebyl, tak má smůlu, protože se mu neukáže jako nenalezená.

Stejně tak dobře to jde řešit bookmarkem, pokud jsi PM, kde si uděláš bookmark na cache, kde jste byli jako geotým.

Samozřejmě to využití může mít a pro někoho i dost logické. Ale moje zastání je takové, že dost dobře nechápu tu pravou pointu.
A pokud chcete mít přehled o tom co jste jako team už navštívili tak není nic jednoduššího, než si založit neutrální nick (team) a zapisovat tam všechny cache, které členové toho teamu nalezli.

Myslím, že naším problémem je, že chceme působit jako tým…prostě proto, že nám je spolu dobře a jsme kámoši…ale samozřejmě ne vždycky vyrazíme všichni spolu, tak bych taky chtěla mít přehled, kde jsem skutečně byla já.

Jasně to chápu. Jste rádi spolu. Ale to, že budete jako skupina Team, tak neuvidíš to jestli jsi tam tehdy byla nebo ne.
Proto mi připadá nejlepším řešením, pokud chcete mít team, si založit každý svůj nick a poté ještě jeden jako team a když něco najdeš tak to zapíšeš do svého profilu a poté ještě do teamu. Myslím, že tím by se vyřešil zásadní problém toho, aby jsi věděla kde jsi byla a přitom měla přehled co jste jako team už odlovili. Když to jasně a zřetelně napíšete do profilu toho teamu (kdo všechno loví v teamu), tak nenastane žádný problém.

Ale větší pointu teamu, bych viděl v tom, že by každý lovil sám a v případě, kdy půjdete všichni, tak si uděláte zápis i do profilu teamu. Aby jste viděli, kde všude jste byli v kompletním složení. Tam bych to chápal. Ale pro všechno tohle slouží i bookmark. :slight_smile:

Jj, souhlas…asi se podle toho zařídíme…

Téma geotým je mi dost blízké, protože jsem členem jednoho a i mí ostatní známí kačeři loví pod týmovým nickem. Ale toto je asi neschůdnější pouze v případě rodinného lovu. Pokud jde o partu kamarádů vybrala bych si spíše možnost založit tým a na profilu každého jeho člena připsat poznámku - ten a ten je členem toho a toho týmu a ještě tam patři tito další…
Nedovedu si představit, že jeden nález keše bude logovat každý člen týmu a ještě navíc týmový log, že se tam sešli ten den všichni. Není to lepší pouze připsat k found it - Odloveno týmem XY? Nebo použít bookmark s názvem týmu a tam všechny společné odlovy sesypávat.

Nechci ti do toho kecat, nebo ti brat iluze, ale uz se nescetnekrat stalo, ze se tym rozpadl a pak se tu resi otazka, jak prelogovat na sebe. Je s tim pak spousta prace. Nejlepsi je fakt to co radi Chemic77

Jasne ze se muze tym rozpadnout, ja bych i kdybych v tymu byla logovala za sebe, ale me spis de o neco ve stylu ze proste mas svuj nick, kamosi maji taky svuj nick. K tomu si zalozite greoup. Ted najdete kesku, tak nez po sobe kazdej psat spesl log, tak spravce groupu da log, v nem zakrtne plicko all members nebo vyskrka kdo tam byl, tem se to automaticky zapocita… ja vim ze to jde ted obejit, ja bych to obchazela trebas tema geomincema, ale proste je to obchazeni, ty tymy by se proste mohli siknout i na jiny veci a tak…

Ale to je preci strasne neosobni, strojove. Co owner, ktery tu kes pro vas udelal? Ten ma preci vetsinou radost z pekneho logu. Je to jeho jedina odmena. Jen me trochu strasi, ze jsi napsala jeden jediny log a uz chces z toho delat mlaticku. Vis kolik lidi pise po vikendu 20 a vice logu? Ja teda z toho nijak nejsem otraveny. A vetsinou nase logy jsou delsi nez ctyri slova. No, casy se meni.

Jakou mlaticku?
Jen pisu svoje nazory, ano jsem zacatecnik, jsme teprve na startu, nerikam ze ne… Znamena to ze snad nemuzu mit svuj nazor?
A nerikam, ze ten jeden log od tymu nemuze byt peknej a kvalitni nez to co jsm hodne krat videla kdyz si projizdim stranky s keskama, ktere chci navstivivt, a to ze najito spolecne s tim a tim, nad tim najito spolecne s tim a tamhletim, nad nima najito spolecne stamhletim a tamtim a u toho ta zkratka dik za kesku, nic vic nic min… Proste log by byl vizitka toho tymu takova tymova kronika, tak by to treba mohlo byt lepsi.
kdyz nekdo to bude chtit odbyvat (logovani) tak to odbyde. Me proste jde jen o to ze mi tam proste chybi rubrika pro tym, moznost vytvorit tamovy profil atd…

My máme rodinný tým( hledáme společně), ale logujeme každý zvlášť , až na Prasisko, které na to peče:o. A to hlavně proto, že LiborHa štvalo jak mu koukám přes rameno a kecám mu do toho co píše. Takhle si to napíšeme hezky každý sám, i když někdy to zabere docela dost času ( jsme psavci;)). Ještě že máme doma rozsáhlý strojový park:D