Dovolim si zalozit nove vlakno, jez je pokracovanim tohoto vlakna, ktere ale nema prihodny nazev a z vetsi casti je zaplneno diskusi, ktera vedla ke vzniku GeoTrophy a GeoPuzzle
Nova verze bude akcepotvat i archivovane kesky, jak zpetne tak do budoucna, teoreticky i vice aktivnich kesek k jednomu objektu, pokud k tomu bude duvod.
V podstate se to hlavne tyka skriptu do statistickych programku, nebot pokud si generujete puzzle z webu, muzete si dilky zaskrtnout dle libosti, tedy i za archivanou kesku. kazdopadne pokud vite o nejake archivovane, kterou nahradila keska v seznamu, dejte vedet, zaradime.
Pracuji na novem ceskem puzzle, ktera bude snad brzy Take zaroven budu pomalu ale jiste predelavat webove stranky, aby lepe slouzily a snad i vice libily
Až budeš přidávat další státy, tak doporučuju pozornosti nedávnou [cache]GC34DHM[/cache]The highest cache in Moldova;- jednak je autorem náš "starý dobrý" krajan, druhak tam pořád ještě na zájemce čeká FTF..
A pokud jde o archivní položky k rekordům, myslím, že uznat by se mohlo určitě.
[cache]GCQ5W1[/cache] Brevnovsky klaster
[cache]GCQD45[/cache] The Tower (Žižkovský vysílač)
a možná by za úvahu stála i
[cache]GCTH3V[/cache] Pierre de Coubertin Olympic cache (Strahovský stadion; jestli mě paměť neklame, finálka bývala pod hranou té planiny, co na ní stojí ty ventilařní věže)
K hradům si určitě doplň:
[cache]GCK7JR[/cache] Krivoklat Castle
[cache]GCG747[/cache] Citadel (Špilberk; má vlastní :-))
[cache]GCJFRR[/cache] Vysocina (Roštejn; finálka multinky přivedla hledače právě ke hradu)
[cache]GCJXRG[/cache] Svojanov cache
A tím se snad výmluvně ilustruje, k čemu je nám archivnictví dobré.
Toniczech: skvele diky moc. Archivovany kesky uz jsou v databazi a casem se dostanou i do skritpu k programkum a nejak je i pridam k tabulce na webu.
Delal jsem pred par dny ted lehkou revizi GeoTrophies, takze jsem tvuj bookmark list zkouknul a pomohl, diky Moldavsko zatim zarazeno neni, ale tak casem a kdyby nekdo odznacek chtel tak mu ho vyrobim na vyzadani
Jinak nam sla do archivace nejvychodnejsi keska Lucemburska a u Danska je asi jedna o neco severneji hned u ty co mas v seznamu.
A davam k dispozici drevene kosteliky z Ceska. Stejne jako u slovenskych je puzzle mnohem vice uzemne koncentrovane. Vsechny kosteliky se tam opet nevesly, ale puzzle pokryje zrejme vetsinu z nich. Zatim je to takova beta verze, mozna se jeste zmeni fotky, musim jeste obeslat autory.
Problemek je, ze u ctyrech kostelu nejsou kesky a to je ostuda Tyka se to hlavne okoli Noveho Jicina Ale i v Hradci neni primo u kostela. Tak doufam, ze se nekdo zhosti zalozeni, jinak bych je musel nahradit temi vzdalenejsimi kosteliky
Ale zas staci zavitat na sever Moravy a uz ma clovek pulku puzzle Jsem puvodne myslel, ze si taky moc neskrtnu, ze budou vsechny kosteliky na Morave a hle vychodni Cechy Takze jsme na peti kouskach a to jsme z casovych duvodu nedali tu mutlinu v Roznove a to ted nastve
Mimochodem, chtel jsem zjistit jednoduse zda mám, či ne odlovený nejaký kostel, ale u tvého (HexTeam) bookmarku se mi nezobrazujou oni smajlíci (oznacující nalezené kešky), kdezto na mých bookmarcích ano. Nemá nekdo ponetí, cím to je?
Dain a Olik: diky zarazeno do DB
puczmeloun: aha no tak ja taky vychazel z toho ze se mi u meho zobrazuji, tak jsem predpokladal ze u verejneho bookmarku to bude fungovat pro vsechny.
Hmm ted jsem to zkousel a je to tak, nezobrazuji - to me stve.
Resení existuje a to pro GSAKisty - Veen dodelal makro tak, že všechny puzzle a geotrophy naráz vygeneruje prímo pro FindStatGen - sice jeste chybí ceské drevené kostelíky, ale na jedno kliknutí je to paráda…
puczmeloun: jojo Veen posuva to macro stale vice k dokonalosti Jeste to bude chtit nak doresit moznost vyberu, protoze vetsina lidi nebude chtit mit zobrazena vsechna geopuzzle a pripadne zahranicni kolegove pouze ty odznaky GeoTrophy.
Taky moc zajimave stavby. Jen jich bude po Cesku asi mnoho a mnoho. Kdyz jsem delal ty drevene kostely tak jsem narazil na tuto peknou mapu a predpokaldam ze vsechny ty zlute trujuhelnicky budou prave tento typ staveb. A druha vec je ze fotky tech vezi se dost spatne dostavaji do formatu maleho ctverecku, to uz byl trochu problem i u tech kostelu.
Mimochodem jsem si myslel ze drevenych zvonic u kostelu bude po republice mnoho a mnoho, u dvou mame dokonce kesku. A ted kdyz koukam na tu mapu, tak to bude asi tim, ze se toulam po Jicinsku a tady je zrovna drevenych zvonic slusna koncentrace :), jinak jich po republice zas tak mnoho neni Ovsem ty drevene zvonice zrovna nejsou vzhledove nic moc zajimaveho
no ty trojuhelnicky by mohly byt to, co myslim. ze jich je vic az tak podle me nevadi, vybral bych to nejak rovnomerne po republice s prihlednutim k zajimavosti a zachovalosti, stavebnimu stylu … (nebo k tomu, ktere mam nalezene :D). co mi ovsem nedoslo je ten tvar obdelnicku versus vez, to by zrovna moc krasne nepusobilo. leda by se fotily jen horni tretiny - coz treba u takove jindrisske veze nevadi, ale u jinych by to vypadalo blbe.