GEOVánoční dárky

Tak se pochlubte, jaké geocoiny jste dostali pod stromeček =)
Já jsem dostal tenhle batoh a jsem docela překvapený jak si gc.cz vydělává na webhosting :slight_smile:

Já sice nedostal geocoin ani TB známkum ale tohle - http://www.kronium.cz/index.php?act=viewProd&productId=346 bude jistě vhodné na odlov nočních, a jiných temných keší :slight_smile:

jé já taky batoh - ale "nekešingový" :slight_smile: :slight_smile: ale na kešky se bude hodit :slight_smile: a hůlky :slight_smile: a hurá do kopců :slight_smile: :slight_smile: se už těším …a od drahého myš k notesu :slight_smile: asi aby se mi kešky lépe soukaly do navigace :slight_smile:

Já dostal Garmin Oregon 550 a 4 Geocoiny, první GeoVánoce, jak mají být. :smiley:

U nás byl Geoježuch :smiley:
Oregon 550, 50ks CWG, razítko a čelovka HL20.

Supér …

hmmm, co je to proti Brnu, tady byla desítka "Ježíškovskejch" krabek…

Já si už v listopadu koupil Oregona 550, ale dostal jsem ho ofiko až teď. Tiše závidim Pat+Mat, podobnou výbavičku bych taky potřeboval, ale budu si jí muset pořídit sám

Oregon 450:p

Fenix HL 20 a další rok PM! Mám totiž fantastickou ženu! :D:D:D

ja dostal GC s motivem meho nicku takze super. a taky nabijecku na baterky a baterky do celovky :slight_smile:

Oregon 450, coin BIGFOOT, okruží jízda za 7 wherigo (Maďarsko, Slovensko)

Hihi koukam ze ty HL 20tky se nejak mnozi…
Taky jsem nafasoval Fenix HL 20, Geo brasnicku na sesitek, razitko a tuzku, boty, kalhoty a geokalendar… :wink: a pred 14ti dny nedockavy jezuch prinesl Oregon 450 :slight_smile:

Tak to budu asi trhat partu se Zebralight H501 … perfektní pouzdro na tužkovou baterku :smiley: A dokonce svítí :smiley:
Už se těším na další noční :wink:

Geocoin. Baterky, batohy a všechno okolo už mám. :smiley:

Nicméně, ještě pár kusů oblečení, které budu užívat převážně na lovu…

Tak Oregona, kterého bych chtěl, sice ne, ale překvapivě 1 kousek Fenix HL20 :slight_smile:
Super věc!

Dostal jsem krásnou čelovku o výkonu 3 Watty. Svítí jako bejk, krása.

http://shop.emos.cz/zbozi/1441083100-celovka-na-3xaaa-1x-led-dioda-3w

Jinak mám novou čepici ala Sibiř a šálu, aspoň mi nebude v polárních pustinách zima.

Jinak hodinky měří i teplotu a dle východní délky měří fáze měsíce. :smiley:

Šťastné a veselé..

PS: ještě si po vánocích nadělím nějakou ojetou navigačku..

Dostal jsem Nokii 5230, takže už se těším na Wherigo (snad)..:slight_smile:

Tak já jsem pro změnu dostal čelovku Fenix HL20 :smiley:
Dál držák na Garmina do auta, abych nezažíval horké chvilky při koukání na GPS položenou u ruční brzdy..:stuck_out_tongue:

Mně Ježíšek nadělil několik schránek na kešky, včetně nano, nějaké logbooky atd., takže už budu muset konečně nějakou tu kešku založit:D

U nás nějak ježíšek na gc zapomněl.. no i když foťáček k výletům patří…takže už žádný obludnosti z mobilu:D