geowallpapery

Sada 13ti geowallpaperů v rozlišení 2560x1600

Stahovat můžete odsud (ZIP, velikost 82MB ) link odstraněn

• jedná se o kombinaci pěkných fotek s přírodními motivy s logem Ground Speak, na fotky na logo ani na spojení copyright nemám takže nešířit mimo tento thread :slight_smile:
  • změnit rozlišení wallpaperu můžete např. pomocí freeware programu XnView

EDIT - dal jsem link pryč, tak aspoň tady máte link na origo nemodifikované wallpapery.. http://interfacelift.com/wallpaper_beta/downloads/rating/widescreen/ (můžete zvolit jiné rozlišení a seřazení) MISACZ

Ty na to copyright nemáš, ale Groundspeak jistě ano. A myslím, že ani pravidla tohoto serveru z toho nebudou příliš nadšená.

Booha zas ty vaše copyrighty, legální todle tamto a kdovíco, radši to rychle stáhnu :smiley:

Pěkné, MisoCZ. Raději jsem si to hned stáhnul, než si nějaký mravobijec vydupe zrušení linku.
Možná, kdybys udělal wallpapery se zdejší ještěrkou a dohodl se s adminy, šlo by je tady vystavit i oficiálně.

Díky :smiley: A koukám v pozadí je i moje oblibene vladstudio…

Ve svý podstatě nám nic nepatří.. pozemek registrovaný na katastrálním úřadě je jen kus půdy, na který si někdo vznesl nárok v aktuálním právním systému. Lidská nafoukanost nezná mezí. Já to respektuji, neboť v té společnosti žiju, ale zároveň když někomu neškodím, tak nařízení velmi rád ignoruji. Třeba chodím na červenou, když v okruhu 100m není žádné auto :), nebo z dvou obrázků udělám jeden. :smiley:

Az se budes s jednou fotkou delat treba rok, nebo az kvuli jedne fotce pojedes tisice kilometru a pak ti ji nekdo ukradne, tak pak mozna pochopis a mozna te reci o mravokarcich prejdou …

nechápu, proč jsou celkem slušné fotky zmršeny nějakým kravským logem :expressionless:
Takže děkuji, ale nechci

souhlasim, fotky by byli pěkne, ale s tim logem přes to se mi to nelibi

A bez toho loga by nebyly?:wink:

Už je stahuju. Hezký nápad, logo by mohlo být méně výrazné (světlejší, průhlednější). Jinak proti fotkám nic nemám. Pokud má někdo (tím myslím jen a pouze jejich autora, nikoli milion mravokárců) problém s jejich šířením, tak je neměl dávat na internet.

Měl si je nechat hezky na diapozitivech v šuplíku, vyvolávat pěkně doma v černé komoře a prodávat za mastné peníze. Co se týče reakce: "až se budeš s fotkou dělat rok" - to je z mého pohledu dost blbina. Fotku dělá vždycky foťák na stativu za zlomek sekundy - příprava scény a vytipování místa je náročnější. Jenže nakonec stejně všechny tyhle fotky skončí ve Photoshopu :frowning: a to líbivé "něco" co se dostane ven už s původní fotkou nemá moc společného.

A teď mě kamenujte, ale tohle je můj názor…

Robbisek: Myslim, ze na mravokarce si hrajes predevsim ty. To, ze nekdo da neco na internet, jeste neznamena, ze je to vsech a ze si s tim kazdy muze delat co chce. Jinak jasne, fotka je otazkou chvilky ale za tou chvilkou se casto skryvaji hodiny, dny a nebo i roky prace. Az jednou neco sam vytvoris, tak to (mozna) pochopis.

Správně, a všechnu moc pracujícímu lidu.

A ty buržousty, co něco mají, vyženeme, všechno jim sebereme a konečně bude dobře …

jasně že jsou - všechny najdeš na nejlepší stránce pro wallpapery z celýho internetu http://interfacelift.com/wallpaper_beta/downloads/rating/widescreen/ (TIP: můžes si vybrat jiné rozlišení a jiné řazení)

Kamenovat tě nebudu, protože to je hloupý názor nehodný ohnutí-se pro kámen.
Dále se raději samomoderuji …
EDIT: Nestahuji, kompozice není můj šálek kávy.

Juj, to jsem ale píchl do vosího hnízda. Ale abych se přiznal, přesně tohle jsem čekal :slight_smile:

Tohle rozhodně popírám! A nerad bych, aby si to někdo myslel.

To jsem rozhodně neřekl. Jen, že když někdo dá cokoli na internet, tak musí počítat s tím, že to bude zpirátěné během chvilky - zvlášť, pokud to za něco stojí. A rozšířené rychlostí blesku. Což je u takhle hezkých fotek absolutně bez debaty. A kdo si myslí, že ne - tak ten vůbec netuší, co že je to ten internet zač.

Tohle je spíš sémantický spor…

Jestli máš na mysli to, že něco vytvořím, pak to někdo ukradne a použije podle sebe či proti mě - pak to chápu. Fakt hrozně to nas*re (slušnější slovo pro to neznám). Ale proč si Ty myslíš, že jsem nic nevytvořil, to je mi záhadou.

Pod tohle se taky rozhodně nepodepíšu. Jsem zlej kapitalista :slight_smile:

Snažil jsem se tedy odpovědět všem, co mne tu tak hloupě napadli za svobodné vyjádření názoru ;-), pokud se najde někdo další, zase zkusím odpovědět. Ale co mě zaráží - proč tak všichni vyvádíte kvůli fotografiím, které jsou volně (tzn. oficiálně a zdarma) ke stažení…?

Nikdo te hloupe nenapada, jen jsi hloupe vztahovacny, vyjadrujes svuj nazor a my zase ten svuj, to je cele. Zadne napadani v tom nevidim. :wink:

No je vidět, že jsi asi nečetl podmínky užití: http://interfacelift.com/website/copyright_policy.php
jen úryvek:

a

Cituješ to správně - ovšem - četl jsi to?
"freely-downloable content"
Tak proč se tu do mě všichni navážíte, že jsem si stáhl volně distribuované obrázky? Zákon tu porušil autor vlákna a prvního příspěvku v něm, pokud si ze školy něco pamatuju…
:stuck_out_tongue:

jistě, on porušil zákon a ty tady šíříš bludy, místo abys to uvedl na pravou míru