GG2 makro - help

Ahoj vsichni..po nekolika konzultacich s Halumou se obracim na ctetne cacherstvo. Potrebuju pomoct s makrem, nebo alespon radu kudy na nej. :slight_smile: Jde mi o to, ze bych rad z GG2 vyexportoval kesky ve formatu napr. "TrianglTR22", v poznamce hint. Ideal by byl, aby se delsi nazev kesky zkratil a na konci byl vzdy tag.
Byl by me nekdo ochotny poradit jak na to, poslat odkaz na nejake rozmumy odkud bych pochopil jak na to, pripadne za pivo nebo dve to makro upravil a poslal? :smiley: Najde se nejaka dobra duse? :slight_smile:

Ten format by asi chtelo trochu lepe specifikovat - :slight_smile:
Jedine o co sis rekl je nazev kesky…
Ma to byt GPX? WPT? neco jineho?

Joj, no potrebuju to ve formatu GPX, k nahrani do gps :slight_smile: Omlouvam se za nedostatek informaci…
Vim ze neco podobneho existuje, ale kesky se potom nahravaji jako POI, ale radsi bych klasicky postup.

To jsou lidi, nikdy nevím, jestli to je Habib nebo Luka :slight_smile:

Asi hledáš něco takového, jako má udělané Qnik na POI body.

Ten tak nějak prapodivně zkracuje názvy keší a kód WP dává do poznámky. Nevím, tohle nepoužívám ale připadá mi, že je to makro v distribuci GG.

Ano kolombo má pravdu..obrat se na me dodam ti co potrebujes..zkracovani mam udelane, dokazu ti z toho udelat export jaky chces…

pis nejlepe na ICQ…nebo email (oboji v profilu)

Zkouším udělat makro a hází mi GG chybu List index out of bounds (2). Netušíte čím by to mohlo být?

Nekde se snazis pristupovat na prvek nejakeho seznamu, ktery neexistuje. (to cislo v zavorce je index, na ktery pristupujes…)

Timto bych chtel verejne podekovat Qnikovi, ktery se mnou mel trpelivost a spachal pro me makro dle meho prani. Funguje presne jak jsem si pral, takze timto plnim slib a verejne Qnika chvalim a dekuju mu. :slight_smile:

Ale notak…však oni všichni věděj že jsem dobrej:-D (HaLuMo..ty se k tomu nevyjadřuj..nemusej všichni vědět, že tě otravuju s každou pitlovinou:-D )

rád bych do svého makra zařadil odfiltrování archivovaných keší… ale bohužel jsem nenašel jak to makrem zjistit. Disabled je jasný… Prosím o nakopnutí správným směrem :slight_smile:

GC.isDisabled a hned vedle je GC.isArchived.