Zrovna včera jsem ho objevil a nainstaloval. Vypadá to pěkně ale narazil jsem na dva menší problémy:
nefunguje mi jako plugin z Geogetu, vyhodí chybovou hlášku a ukončí se, bohužel tak rychle že tu hlášku nestačím přečíst. Mám podezření že se nedokáže vyrovnat s Husovými nabodeníčky v názvu cesty k databázi (co dělá ta funkce AnsiToOem v ggp souboru?). Z příkazového řádku s patřičnými parametry funguje bez problémů
ve statistice zemí nějak nechápe že Trentino-Alto Adige je součástí Itálie a uvádí ho jako další stát přestože GeoGet v zobrazení listingu píše "Trentino-Alto Adige (Italy)".
Naimportuj si tu kes znovu, pak se ti zeme nastavi spravne. Pokud jses schopnej to spustit z radku, tak ten radek proste natvrdo zkopiruj do toho pluginu a na promeny se vykasli.
Nejdřív pochvala a poděkování za super statistiky!
A teď pár dotazů/připomínek, většina se tu diskutovala, ale nějak to zapadlo:
už se tu jednou zmínilo řazení v tabulkách (grafech) … tak se ptám jestli na tom pracuješ nebo je to zatím odložený?
Já bych uvítal nějakej parametr, kterým by se určilo, jestli se má řadit podle počtu nálezů nebo podle logickýho pořadí:
u dnů: pondělí, úterý, středa, …
u piksel: micro, small, regular, …
u obtížnosti, terénu: 1, 1.5, 2, 2.5, …
v tabulce obtížnost x terén by se mi líbilo, kdyby byly zvýrazněny max. hodnoty (asi tak jak to má GSAK ;))
a poslední je jen taková utopie - neuvažuješ, že přidáš template.cz s českejma textama do statistiky, popř. možnost si je nadefinovat vlastní?
Na to řazení se podívám, nějak jsem na to zapomněl.
Ty maxima jsou v plánu, jen jsem se k tomu nedostal.
Ale ty si klidně ty template.cz můžeš udělat, sice jdou zatím počeštit jenom názvy, ale časem přibude i možnost měnit texty, dokonce bych chtěl udělat ještě větší svobodu a budeš moct využívat proměnné ve svém textu, ať už vloženém přes HTML nebo INCLUDE. Pak si bude moct každý ty statistiky opravdu přizpůsobit podle sebe.
Hlásím chybku; keš, která má Found It v čase 00.xx se nezobrazí v Finds by hours within a day.
Vyzkoušeno s aktuální verzí a i 1.1.2, GG2 taky aktuální
tak mam asi taky chybku, nebo nevim..
mel jsem 141 kesi, nasel 142, vygeneroval statistiky (automaticky upload) a na webu byla nova verze s 142found a Youngest cache found: byla ta posledni
ted jsem se vratil z trech kesi, dve sem zalogoval (treti byla jen write note), uploadnul statistiky, a ukazuje mi to fopund144, to je jeste ok
ale u Youngest cache found: je porad ta stoctyricatadruha
Recko uz jsi hlasil, mam to opraveno, ale momentalne mi nefunguje pocitac. Az ho zase rozbehnu, tak ti poslu link s navodem na kompilaci perlovskejch programu. Ty petky tam dodam taky.