Ahoj jede někdo na GPS MAZE EUROPE do PHA???
Ze severu Moravy - NJ, Val Mez, nebo OV???
Kdyby bylo místo v autě v pátek odpoledne tak bych se přidal.
Dík
Vím, že MAZE není MegaEvent, ale co zkusit v rámci ME dostat do ČR první Lab Cache? Nechtěli byste se na to zkusit zeptat? Třeba by se to GS v rámci osvěty hodilo …
Lab keš už řeší v rámci ME Radek, takže bych to více neřešil. Navíc tohle je vlákno o úplně něčem jiném a mělo by být spíše v "hledám společnost" než v sekci "ČAGeo"
Jedu.
Ráno z Ostravy Šíravou- sice je to hodně drsný vlak, ale budu tam už v 8 ráno a zpět jedu pendolinem kolem 17 hoďky.
O2 má teď 50% slevu na lístek tak to vyjde na 250 Kč.
Pokud mohu doporučit, vyraž z Ostravy co nejdříve. V neděli bude MAZE narvaný k prasknutí a pokud si ho chceš aspoň trochu v klidu prohlédnout, doraž klidně v neděli brzo ráno, tím myslím třeba do páté hodiny ranní. MAZE jede nonstrop od pátečního večeru až do neděle večer, ale právě v neděli se čeká největší nápor "jednodenních" návštěvníků Prahy.
Navíc souběžně s GPS MAZE od soboty do nedělního rána běží 24 hodinový běh Stromovkou, takže pokud do Stromovky dorazíš v noci, tak se po prohlídce GPS MAZE určitě nudit nebudeš.
Uvažoval jsem tam i zpět Regiojetem, Pendolinem nebo Leem, ale tyto rychlíky jezdí o víkendu až asi od 7:00, což už se mi zdá pozdě. Šírava asi jede fakt nejdříve.
No, nedávno jsme jeli do Košic také nočním vlakenm a přežili jsme to!
K dopravě:
Doporučuji na Šíravu 1. třídu, z Ovy do Prahy stojí doplatek tuším 180 kč, navíc se můžete rozmyslet až na místě a zakoupit u průvodčího, pokud by to ve 2. nebylo k tomu.
Právě že nic nejede. I pendolino jelo dřív. A pravidelně jezdil po 4 hod z Ovy Ostravan a ten v neděli nejezdí.
Já jel teď Šíravou 2x do Pardubic a pokaždé jsem trefil na kupečko jen s 2 lidma a v pohodě se i vyspal. Ale ta první třída je dobrá informace.
Já si koupil místenku hned v kupe vedle 1. třídy.
Zdravím. S přítelkyní se chystáme do Prahy na MAZE v sobotu. Pojedeme z Rakvic tak, aby jsme z Brna rychlíkem vyjeli v 6:39 v Praze to bude 9:31. Takže potkáme někoho se stejným úmyslem jako budeme mít v sobotu i my?
na www.vlak-bus.cz si najdeš spoj vlaku, pokud vedle něho je takový žlutý čtvereček s vlaky (řazení) tak ho rozklikneš a ukážou se ti vagony jak jdou za sebou no a když klikneš na vagon, tak se ti ukáže vnitřek.
A to jsem pak zadával na webu cd.cz jak jsem kupoval jízdenku.
Ale pozor Šíravu vybavuje Slovensko a stalo se nám, že vagon kde jsme měli místenku vůbec nepřijel. Pak si to nechte potvrdit průvodčím a oni vám cenu místenky vrátí na nádraží.
Neuteklo ti nic - už si všimlo víc lidí a upozornili v jiném vlákně.
Osobně budu mít (snad zítra) attended - přece bylo zařazeno mezi eventy a přihlašovali jsme se WA.:o Ale podle mě se neřiď, já jsem pravá blondýna.
Maj to pekne udelane a je to celkem zajimavy. Muzes si tam spoustu veci vyzkouset, vcetne hrani s UV. Na druhou stranu jsem to cekal vetsi (tim nechci rikat, ze by to bylo male) a o hodne vice lidi. Byl jsem tam dnes asi v jednu odpo a zadne fronty nebyly. V bludisti bylo celkem dost volno a clovek si mohl vsechno v klidu vyzkouset a precist. Takze ja jsem to uvital. Ale myslim si, ze zitra vzhledem k dalsim eventum tam bude o dost vice lidi. Celkove byla atmosfera pratelska
Ja jsem logoval nekdy kolem 3 rano a pohoda Meli jsme to i s vykladem o tom jak se sem MAZE povedlo dostat, takove zakulisni "speky" a celkove to bylo zajimavy UV taky dobry, onu cast se zrcadly jsem rozhodil a uz se mi to nepovedlo nastavit zpatky…no holt uz bylo pozde a nejak jsem na to nevidel