GPS na palubovce

Narazil jsem na takový problém. Palubovka v autě je příliš drsná na to, aby se na ní udržela přísavka držáku GPS. Někde jsem zaslechl o tom, že se dá sehnat zpevněná hladká podložka s jednostrannou lepící páskou. Na této hladké podložce už pak přísavka drží. Nevíte někdo o něčem takovém víc ? Ptal jsem se asi v 8 prodejnách (autodoplňky, mototechny, papíráky) a nikdo nic.

Je to standardní díl dodávaný Garminem. Ale dost drahý - cca 500.

A neni lepsi vyuzit nejaky drzaku primo delanych pro konkretni auto? Dost dobry sortiment ma kuprikladu znacka Brodit.

V prodejne prislusenstvi k mobilum jsem stejny tercik videl za cca 150,-

Mám jeden terčík od TomToma volný doma… napiš přes SZ adresu, domluvíme se.

My máme ten od Garmina, byl součástí balení, ale teda na palubce nedrží ani náhodou:-(, nebo že by na to byl nějaký fígl?

Ten náš od TT drží jak přivařenej. Má samolepící vrstvu po celé spodní straně. Chce to otřít prach, odmastit a pak řádně přitlačit. Jen je nutný si řádně rozmyslet, kde bude ta navigace… odtrhnout to už jde hodně špatně.

Ja jsem mel problem v Yetim :frowning:
Ma dost dlouho palubni desku a nechtel jsem to davat na sklo. Bohuzel nikde tam neni rovne misto, kam by se dalo a) pricvaknout prisavka, b) prilepit ten tercik.

Stejne jsem si tercik koupil a snazil se ho umistit. Diky nekolika milimetrum presahu jednoho vroubku na desce bohuzel stejne nevydrzel.

Takze mam navigaci zase standardne na skle prilepenou, ale umistenou tak, ze lezi na te palubni desce a nebrani ve vyhledu.

Takze ani ten samolepici tercik neni vzdycky resenim :frowning:

Samolepící terčík můžeš koupit třeba v Datartu.

Přesně ten problém s dlouhou palubkou mi brání v přilepení na sklo. Ale na palubce je flek na nalepení terčíku. Je rovný ale drsný. Ale hlavně je na dobrém místě v zorném poli a nebrání ve výhledu.

Nez mi ukradli Peugeota Partnera, mel jsem vyhlidnuty drzak, ktery drzel telefon sikovne v pozici vedle kapllicky pristrojovky, nad takovym … prolisem, byl mimo vyhled.

Ale ted mam mensi auto, Ford Fusion … a tady netusim. Na tercik misto nikde neni, a na sklo se mi resit nechce…

Par Fusionu jsem v Praze s jesterkou videl, neni tu nekdo, kdo by se podelil o zkusenosti?
Zatim asi vede platforma od Broditu …

Teď jsem se díval na nějaký fotky palubky a neměl by to být problém… ten terčík od TT má průměr 8cm a lepící plochu po celé ploše, takže menší nerovnost, prohnutí nevadí. Já mám teřčík nalepený mezi obloukem přes budíky a boxem nahoře na palubce a zcela bez problémů…