GPS - nabídka nebo rada

Po půl roce hledání s mapou bych bral GPS, přesnou, s barevným displejem a nechce se mi pro začátek dávat 5 - 6000 Kč za nový. Nabídněte - poraďte. Díky

Jistý velký elektrořetězec měl v e-shopu eTrex Vista HCx za (asi) 4.700,- Kč.

Já jsem to myslel ještě trochu jinak. Dostat se s cenou tak na 2 - 3 tisíce. Nějakou GPS, se kterou udělal někdo dobrou zkušenost, ale kupuje jinou. Prostě GPS na první zkušenost - no samozřejmě aby s ní nebylo spíš peklo než hledání…
Nedávno někdo nabízel za 3000,- Vistu HCx - pro mě bohužel až z Havířova.

podívej se po netu a najdi si tam informace o eTrexu H je to sice nemapová gpska pořádně se do ní z PC nedají stahovat body ale NIKDY opravdu NIKDY nemá problém ze signálem. dá se nová sehnat kolem 2200,-

Pokud ti nevadí, že budeš tahat 2 zařízení, tak z vlastní zkušenosti doporučuju externí GPS modul k mobilu (záleží ale, co máš za telefon). Osobně používám už přes rok a naprostá spokojenost. Seženeš ho na aukru kolem 500kč. Výhody a nevýhody jsou popsány v jiných vláknech, ale všichni, který jsem ke GC zlanařil to používají k plné spokojenosti taky…

já zase nemám dobré zkušeností s modulem a kdo to chce tomu to rozmlouvám.

souhlasím a také doporučuji;)

Díky za rady. Takže čemu dát přednost? Ta citlivost je fakt dobrá, ale jsem zase zvyklej na mapu… Přes mobil cesta nevede. Chvíli počkám, ale kdyby se objevil třeba Legend HCx za rozumný peníze, asi bych šel do něj.
Oblast Praha až 100 km na východ.