Zdravím, dá se někde stáhnout GPS a aplikace geocashing (zdarma) pro mobil xperia x8? Zkouším všechno co vygooglim až přes různé fóra a nic z toho nefunguje. Kamarád mi doporučoval handy geocashing, sám to používal, když geocashing hrál, ale to můj mobil samozřejmě zase nepodporuje. Na jiné aplikace co jsem zkoušela zase můj mobil tvrdí: "Aplikace byla nečekaně ukončila, zkuste to znovu". Tak já prostě nevím, nemáte někdo nějakou radu? Můžu vůbec hrát geocashing s SE xperia x8?
Omlouvám se pokud vkládám nevhodný dotaz ale už si vážně nevím rady!
Gecashing asi ne, ale geocaching urcite jo. Co muzes zkusit je Locus (+ addon), a:Drake, c:geo, ... staci zadat heslo geocaching do google play.
X8 je navic trochu starsi model, takze zalezi na tom, jakej tam mas android. Nehlede na to, ze to ukoncovani aplikaci muze ejt treba z duvodu nedostatecny pameti. Ale to se obrat spis na xperia.cz, nez sem ;)
No, ofiko to ma Android 2.2, takže bych si tipnul, že bude možná problém s kompatibilitou aplikací. Navíc ta xperia má nějaký svoje grafický prostředí a to by mohl být taky klidně problém.
O grafice to neni. To garantuju :D Problem tady bude si myslim hlavne v ty pameti. Ona ta RAMka nic moc nema, procesor taky neni nejsilnejsi :) A jestli tam bezi system+ FB+neco dalsiho, co hodne zere, tak je hned vymalovano.
No mě u jednoho staršího telefonu kde byla nějaká grafická nadstavba například nešly některý widgety, proto mě to napadlo. Když jsem tam nasypal custom rom bez grafickejch nadstaveb a tam ty stejný fungovaly... Ale je fakt, že tenhle telefon konfigurací silnej neni. Už je to veterán.
Možná je to starým androidem. 2.3 ještě většinou bývá podporovaná ale 2.2 možná ne. Ale já používám JB a předtím jsem používal ICS takže se v to moc nevyznám co je čím podporované.