GPSMap 60CSX nenašel vlakové nádraží

Mám GPSmap 60CSx a českou Topo + Europe navigator.

V sobotu jsme se pohybovali kolem nádraží Braník a potřeboval jsem k němu nalézt cestu. Když jsem ale dal vyhledat body v části Doprava, tak našel všechny možný stanice metra, jen ne nádraží ČD, což považuju za docela neužitečný.

Nevíte, kde se dají sehnat pražský stanice MHD a ČD?

Ja v mape bod Praha-Branik (nadrazi) v polozce DOPRAVA mam (a pochopitelne i dalsi nadrazi). Chce to trosku umet pracovat s pristrojem, nekdy hleda v jine mape nez ve ktere by mel nadeji neco najit :-). MHD nevim, to jsem nikdy nepotreboval :-).

Co já vím, tak stanice metra jsou až z upgradu TOPO. Možná se ti tam ty POI vážně tlučou, ale mě to funguje bez problémů (stejný přístroj, stejné mapy)

Uprgrade TOPO je docela dobre zpracovany, ale mouchy ma…
zrovna vcera jsem koukal na cyklostezku vedouci z Podoli nahoru na sever kolem Vltavy… kus za Jiraskovym mostem uhyba ostre doleva asi dveste metru primo do Vltavy a pak konci. Musim priznat, ze jsem si netroufl ji vyzkouset a jet tudy.. nejak se mi nezdalo, ze by moje kolo umelo plavat.

Jde evidentne o odbocku na Slovansky ostrov, ktera je ale zakreslena o par set metru mimo. Zvlastni na tom ale navic je, ze v MapSource se ta odbocka jakztakz na ostrov trefuje, ale pri zobrazeni v 60CSx fakt vede daleko pred nim primo do reky…