GPX s nálezy jiného uživatele

Zdravíčko ve spolek,

mám dotaz na které už pár dní marně googlím nějakou smysluplnou odpověď:

Je možné generovat GPXko s nálezy jiného uživatele než sebe sama?

1. Znám samozřejmě program Cacheprinter, problém je, že jeho podpora byla ukončena.
  2. Mám (aspoň zatím) Premium, ale tam můžu generovat pouze své nálezy a už žádné jiné (rád bych to vygeneroval i pro ségru).
  3. Je možné nějak stáhnout (oficiální cestou - tedy bez GeoJarry, …apod.) GPXko obsahující nálezy člověka, kterého mám ve Friends? Jak?

Díky za (smysluplné) odpovědi a tipy!

Jediná smysluplná odpověd na jednoduchou oficiální cestu: Bohužel nelze.
Složitější oficialní cesta by mohlo být označení jednotlivých nálezů v Geogetu ručně a potom nechat vyexportovat jako PQ GPX.

Edit: ted mě napadlo, že na profilu daného kačera na záložce Geocaches by ten vyjetej seznam nalezenych keší měl jít stahnout bud jako LOC nebo GPX

Ahoj - diky za odpoved. U uzivatele jde stahnout LOC soubor s nalezenyma keskama, problem je, ze se to taha jenom po jednotlivych strankach - nelze udelat kompletni LOC. Tzn. 28x (segra uz ma 28 stranek tj. nejakych 500 a neco nalezu) stahnout LOC file. Hledam nejaky "uhlednejsi" reseni. Cacheprinter byl v tomhle nejjednodussi - tam clovek dal hledat podle uzivatele, ze chce jeho nalezene a bylo hotovo. :-/ Skoda, ze to jinde nejde takhle snadno. GeoJarry mi nacita segriny ulovky uz pul dne a je teprve na 63% (dal jsem to tahat i s logy, protoze predtim mi nezobrazil ty kesky jako nalezene a tudiz se nepromitly do statistik pomoci GStatsu). :-/ Chjo! Veeeeelka skoda cacheprinteru! :frowning:

Pomerne jednoducha cesta je pouziti programu Geojarry. Samostatne to asi nebude GPX, ale v nebo v soucinnosti s GeoGetem jej lze ziskat urcite.

EDIT: jeste doplnim, ze lze nacitat jen seznam bez listingu a pak s tim pracovat. Typicky treba udealt rozil od mnou nalezenych kesi, …

Jeste doplnim malou poznamkou:

Pokud kes v Geogetu mas, je opravdu zbytecne ji pres Geojarry stahovat, staci opravdu seznam, a to je otazka chvilky.

Pokud ji tam nemas, pak ji tak ci tak musis stahnout. Pres to vlak nejede, protoze jen z plneho listingu lze ziskat vsechny informace o kesce vcetne souradnic. V tom ti jiny program nepomuze, kazdy na to musi v principu stejne. To, ze to v Geojarry trva dlouho, je jen dan za to, abys byl maskovany a nebyl odhalen.

Dekuji za vsechny dosavadni reakce. Budu si muset jeste trochu pohrat s GeoGetem a skriptama, abych do toho vic pronikl. Dneska jsem stahl segriny nalezy i s komplet listingama a vsim, tak doufam, ze do budoucna pujde jenom nejaky append. Kazdopadne diky…

Skrýšotlačem, naprosto v pohodě…

No - Skrysotlacem to slo uplne v pohode - to ano. Ale ten mi bohuzel od minuleho tydne prestal nacitat kesky a anzto jeho autor napsal, ze jeho vyvoj ukoncuje, tak si nemyslim, ze se to nejak zlepsi, proto hledam alternativu. Pokud by fungoval Skrysotlac i nadale, pak neni co resit, ale viz cacheprinter.bubbles.sk… :-/

V programe MyFound svojim kontom stiahnes nalezy kohokolvek a podobne mozes pre potreby statistiky vygenerovat aj gpx nalezov zvoleneho nicku…

Ako priklad Ti prikladam vygenerovany subor pre tvoj nick

Podobne som vygeneroval na Tvoj nick aj cele statistiky - z toho isteho gpx co som pribalil.
Pozri si ich tu
Samozrejme niektore udaje su vztiahnute k mojemu kontu a mojim HC …nechcelo sa mi to upravovat.

MyFound jsem mel jako druhou alternativu, ale pustil jsem se nakonec do GeoGetu - asi kouknu i na MyFound - vypada to sikovne. Diky!

jo, to si musis vybrat. Bud si vyberes jednoucelove udelatko, nebo univerzalni nastroj. Pokud ti jde jen o statistiky, pak je mozna lepsi to jednoucelove udelatko. S Geogetem + geojarry ale udelas i cokoliv jineho, statistiky jsou tam jen takovy bonus.

Me docela pobavilo ze autor nechce neoficilani cesty (Geojarry), ale klidne by to udela pres Skrysotlac :smiley: