Jediná smysluplná odpověd na jednoduchou oficiální cestu: Bohužel nelze.
Složitější oficialní cesta by mohlo být označení jednotlivých nálezů v Geogetu ručně a potom nechat vyexportovat jako PQ GPX.
Edit: ted mě napadlo, že na profilu daného kačera na záložce Geocaches by ten vyjetej seznam nalezenych keší měl jít stahnout bud jako LOC nebo GPX
Ahoj - diky za odpoved. U uzivatele jde stahnout LOC soubor s nalezenyma keskama, problem je, ze se to taha jenom po jednotlivych strankach - nelze udelat kompletni LOC. Tzn. 28x (segra uz ma 28 stranek tj. nejakych 500 a neco nalezu) stahnout LOC file. Hledam nejaky "uhlednejsi" reseni. Cacheprinter byl v tomhle nejjednodussi - tam clovek dal hledat podle uzivatele, ze chce jeho nalezene a bylo hotovo. :-/ Skoda, ze to jinde nejde takhle snadno. GeoJarry mi nacita segriny ulovky uz pul dne a je teprve na 63% (dal jsem to tahat i s logy, protoze predtim mi nezobrazil ty kesky jako nalezene a tudiz se nepromitly do statistik pomoci GStatsu). :-/ Chjo! Veeeeelka skoda cacheprinteru!
Pokud kes v Geogetu mas, je opravdu zbytecne ji pres Geojarry stahovat, staci opravdu seznam, a to je otazka chvilky.
Pokud ji tam nemas, pak ji tak ci tak musis stahnout. Pres to vlak nejede, protoze jen z plneho listingu lze ziskat vsechny informace o kesce vcetne souradnic. V tom ti jiny program nepomuze, kazdy na to musi v principu stejne. To, ze to v Geojarry trva dlouho, je jen dan za to, abys byl maskovany a nebyl odhalen.
Dekuji za vsechny dosavadni reakce. Budu si muset jeste trochu pohrat s GeoGetem a skriptama, abych do toho vic pronikl. Dneska jsem stahl segriny nalezy i s komplet listingama a vsim, tak doufam, ze do budoucna pujde jenom nejaky append. Kazdopadne diky…
No - Skrysotlacem to slo uplne v pohode - to ano. Ale ten mi bohuzel od minuleho tydne prestal nacitat kesky a anzto jeho autor napsal, ze jeho vyvoj ukoncuje, tak si nemyslim, ze se to nejak zlepsi, proto hledam alternativu. Pokud by fungoval Skrysotlac i nadale, pak neni co resit, ale viz cacheprinter.bubbles.sk… :-/
Podobne som vygeneroval na Tvoj nick aj cele statistiky - z toho isteho gpx co som pribalil. Pozri si ich tu
Samozrejme niektore udaje su vztiahnute k mojemu kontu a mojim HC …nechcelo sa mi to upravovat.
jo, to si musis vybrat. Bud si vyberes jednoucelove udelatko, nebo univerzalni nastroj. Pokud ti jde jen o statistiky, pak je mozna lepsi to jednoucelove udelatko. S Geogetem + geojarry ale udelas i cokoliv jineho, statistiky jsou tam jen takovy bonus.