Kurna, asi si uz otvorim internetovy obchod alebo co
O co ide - dostal som pred chvilkou nabidku od Steva (southbayday), ktory so mnou robi prazsku mincu, ze mu este ostalo okolo 20, (mozno ich bude viac) Grand Canyon geocoins. Cena 8 USD - t.j. 190,- Kc. Posle ich naraz s prazskymi v druhej polovici unora, kto ma zaujem, poslite mi opat email na [email protected] - do predmetu dajte Grand Canyon geocoin, a pocet minci + adresu do textu. Diky ![]()
btw pri tejto minci plati - kto si objedna co najskor bude ju mat, neviem, aky pocet bude k dispozicii, takze je mozne, ze niektori budu mozno odmietnuti.
Tu je link na mincu, tu cenu dolu si nevsimajte.
este je par volnych, stale je sanca objednat si. 20 sem pride urcite, pocet nad 20 je neisty.
este je 6 volnych minci, ak ma niekto zaujem, napiste mi ![]()
Este tri mince su volne, objednavanie skonci dnes o 17.00, kto ma zaujem o Grand Canyon geocoins, hor sa do poslania mailu :)))
ak mi tedy taky dva šoupni :)) Ať je mám všechny :))
cau, sice som Ta evidoval, ale posli aj mail na [email protected], nech to mam vsetko pohromade, diky za porozumenie ![]()
objednavanie ukoncene, vysledok 21 minci, Paba je nahradnik, ak by ich bolo o jednu menej ![]()
kazdeho kto si objednal budem kontaktovat kvoli plateniu mailom, ti ktori si objednali obe mince (prazsku aj grand canyon) budu platit dohromady. Cena bude este mierne navysena o postovne, ale kedze oba druhy minci pridu v jednom baliku, rozlozi sa to a navysenie bude minimalne.
tak aj Paba je in, dostaneme ich 21