Groundspeak Geocaching

Jak resite touto aplikaci multiny a mysterky ?
Nevim ani jak tam zadat ruco souradnice :frowning:

Jde tam přidat bod… takže vypočítám, přídám bod do mapy a naviguju na ten bod… Co si to prostě vyzkoušet?

Uz je to konecne i v cestine (Android), nebo jeste porad ne ?

App mam par hodin a patram. Diky vyzkousim

App je jednoducha ale fakt nevim jak pridat bod do mapy :(((

Taky nemůžu přijít jak na multiny, poradí někdo ?

Co je na tom složitého? Nikdy jsem to nepoužil ani nezkoušel, ale to co napsal sobikovi mi stačilo k pochopení jak na to.
Postup:

1. v aplikaci si vybereš kešku a zobrazíš
  2. nějak si vypočítáš finálku
  3. stiskneš [i]Navigate to Geocache[/i]
  4. v Select Navigation Method vybereš Map
  5. stiskneš tlačítko pro menu
  6. zvolíš + Add Waypoint
  7. zadáš jméno (třeba "Final" ) a vyplníš souřadnice
  8. stiskneš Add Waypoint
  9. po zobrazení na mapě, ho kliknutím na něj už jen zvolíš

Jo a na iphone stačí jen kliknout do mapy, na to místo přidá praporek s možností editace a hotovo…

Nemůžu nikde najít u multiny - jednotlivé otázky k určitým stage. Je to tam někde - nebo jsem slepoň ?

Díky .-):wink:

A k čemu je Pocket Queries ?
Něco pro Premium Member ?
Diky

Zeměmluv má od nás lokalizátorů kompletní lokalizační podklady pro iPhone.
Podle toho, co jsem viděl na Androidu, tak je to to samé.
Takže kdyby podklady chtěl použít pro lokalizaci na Android, tak to už dávno udělal.
V lokalizačním SW není ani zmínka o tomto projektu, anebo že by se k tomu chystal.
Chvíli tam visel projekt pro budoucí lokalizaci pod woknama, ale i to už zmizelo.
Asi se to neujalo.
Takže bohužel.

Ondřej

Diky za info, je to skoda, kdyby to umelo cesky, tak jim za to ty dve kila dam … :expressionless:

O tom se dozvíš maximum na:

Ondřej

Chci se zeptat. V C:geo mi začalo blbnout řazení nejbližších keší od aktualních souřadnic, proto jsem si s velkým sebezapřením pořídil oficiální aplikaci od Groundspeaku.
Kolega ji má taky, ovšem na Iphonu, kde může navigovat na jednotlive stage multin. Já mám tento program na androidu a zaboha nemohu tuto možnost, tedy navigovat na jednotlive stage, najít!
Jsem slepej nebo tahle možnost na androidské verzi téhle aplikace nepochopitelně chybí?!

Nikdo, kdo používá tuto aplikaci v Androidu?

muzes prosimte jedno tema locknout? myslis ze kdyz budes duplikovat dotazy do dvou naprosto stejnejch temat mas vetsi sanci na odpoved?
Nebo spis tady delas borcus?
B ) je spravne

Prosim o konzultaci… Mate nekdo zkusenost s offline ukladanim kesi v aplikaci Geocaching na androidu? Ja pockam, az se mi kes nacte, vcetne hintu a vsech ostatnich informaci, dam save to offline list. Pak aplikaci ukoncim, zakazu ji internet, spustim, kouknu do listu, kes je ulozena, ale nic v ni neni. Jde samozrejme na ni navigovat (souradnice tam jsou), ale ostatni informace chybi… Nejaka zkusenost s ukladanim? Hledal jsem nejaka nastaveni te aplikace, ale tam je prd…:frowning:

Zvlastni je, ze u nekolika malo kesi je ulozene vse… Mam tenhle problem jen ja?

hele dela mi to samy aplikace a:drake ve chvili.kdy do ni importuju PQ, kdyz je naimportuju na dvakrat, na trijrat, tak uz to tam.je vsechno..