Groundspeak Member Survey

Už jste vyplnili průzkum GS. Docela zajímavé otázky a jsem zvědav, jaký bude výsledek - čeho nového se dočkáme… Možná by bylo zajímavé sem napsat, co si kdo přál jako novou fíčuru PM a na gc.com stránkách :slight_smile:

Ja bych nejvic ocenil, aby PQ pobraly vic jak 500 kesi a taky aby se kesky radily ve vypisu podle data zverejneni, nikoli podle data zalozeni …

Hodne dobre by bylo, kdyby nahledove okno s kesema nad mapu ukazalo realnych 500 NEODLOVENYCH kesi v PM rezimu.
A ne 500 i s odlovenejma… To je fakt opruz.

Jste si jistí, že se nejedná o podvrh? Proč by se GS ptal jak dlouho kešuju a kolik mám založeno?

Kurna jaktože mi pozvánka nepřišla :frowning:

Me taky nic neprislo, ale chtel bych RESTful API.

Možná to přišlo jen PM členům. Že by to byl nějaký podvod se mi nezdá a i kdyby, tak co na tom. Za ty názory co jsem tam napsal se nestydím…

PM nejsem a byl jsem také poctěn možností vyplnit formulář :slight_smile:

Nebude to třeba spíš tím, že to nepřišlo lidem, kteří nemají povoleno - "I want to receive the Groundspeak weekly newsletter." nebo "Inform me of helpful tips, new features and changes to the web site.", v account details?

Cestina v listingu, obecne (png, binary) attachmenty, interni evince navazana na final waypointy, verifikacni kody pro zadavani ‘found’ logu, generovani jednotnych automaticky parsovatelnych vzorcu pro multiny, filtrovani nalezenych kesi v cachemape na serveru, zlepseni odezvy, zruseni PM…

Jako profesionální paranoik jsem z toho měl stejný dojem, ale na fóru groundspeaku se o tom píše, takže to asi podvrh nebude.

Není, já taky nic nedostal, a zapnuté to mám.

doplnil bych ještě
Lepší práce s jazyky - možnost hledání listingu v určitém jazyce, možnost označení v HTML kódu jazykem a pak zapnutí vyhledávání a exportu jen v určitém jazyce.

Já jsme PM už 1/2 roku a nepřišlo mi to.
Newsletter mám taky povolený a tipy taky :frowning:
Zajímavé… :wink:

Ja doufam, ze jste se nestydeli a napsali jste jim, ze pouzivate Geoget. (pochopitelne jen ti, co jej opravdu pouzivaji…) :wink:

HaLuMa: Jo a k tomu GeoJarry. Aneb sami sebe napráskat :slight_smile:

Ano, jistěže jsem se netyděl a napráskal se… ovšem ve spojení s PQ :slight_smile:

Na Geogetu neni vubec nic zavadneho. Jestli k nemu pouzivas nejaky dalsi software, tak to uz neni muj problem. :stuck_out_tongue:

Určitě možnost oddělit různé jazyky listingu. Když si ke složitější keši tisknu listing, tak mi přijde zbytečný tisknout 4 stránky v češtině a to samý pak v AJ, nedojbože ještě NJ apod… A ne jen pro PM. Je to docela úspora času, peněz a papíru - buďme ekologičtí :wink:

… a ja se zase ptal, kdy PQ bude obsahovat totez, co vidi lide na webu u listingu (tedy treba odkazy na prilozene obrazky, priznak PMO, atd.) Aby lide pouzivajici PQ nebyli znevyhodneni vuci vykradacum, coz je dnesni stav.

To by to hlavne museli mit vyreseny poradne a ne nejaky JS, ktery pouze overuje jeden parametr.

Jeste se to chystam vyplnit (dotaznik mi samozrejme jako VIP clenovi prisel), hodlam se jich optat, kdy mi konecne dorazi ty penize za nalezeny kese - a ze do ty doby nehodlam dalsi nalezy logovat (kdo by se s tim zadarmo … - trapil.) B)

Jinak sem klidne piste dalsi tipy na pozadovany funkce - treba ten napad s 500 nenalezenyma v mape se mi libi a urcite ho pridam.