GSAK 7.1 Beta

Dneska jsem zjistil, že je nová verze GSAKu 7.1 a tady o tom ani zmíňka. Nestačil jsem prohlídnout moc novinky, ale znatelně běží rychleji, takže minimálně optimalizace programu a práce s databází… Novinky jsou popsané tady http://gsak.net/v710/hs1060.htm

No tak verzi 7.1. uz mam nainstalovanou skoro tyden, cili zase takova “novinka” to neni [:)]. Ale souhlasim, bezi mozna rychleji…

No já 7.1 používám už pár týdnů, takže novinka to není rozhodně. Nehledě k tomu, že důvod k oslavě bude, až to bude final a ne beta [:)]

Ahoj, po dlouhé době jsem chtěl zase zkusit GSAK a nainstaloval si postupně verze 7.1.1 a pak i 6.6.5.19 ze stránek GSAKu. Problém je ten, že se mě zobrazí poze startovací screen a pak už program neodpovídá. Nevíte co dělám špatně? Moc děkuji. Johnaa

Ze by to bylo tim, ze uz jednou byl nainstalovan, zkusebni doba uplynula a tudiz bez zakoupeni (nebo preinstalace Windows :o)) uz nepujde spustit? Nevim, jen tipuju :wink:

Aha, vlastne asi ne, melo by se ukazat Nag screen s odpoctem cim dal delsim, ale spustit by se nakonec mel…tak nevim :slight_smile:

Na tomhle PC ještě vůbec nebyl a navíc jak píšeš v druhém příspěvku by se stejně spustil… No nic, zkusim najít starší instalačku někde v archivu. Třeba půjde…

Už se to tady řešilo, zkus přečíst http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=3766&pid=42592#post_42592
Možná bude ten pravý důvod nějaký antivir nebo firewall

Tohle mi GSAK taky delal.
Dobu sem si stim lamal hlavu a ptal se vsude mozne i nemozne.
Stacilo vlozit registracni udaje a uz funguje tak jak ma :slight_smile:
tzn. zakoupit si licenci a zaregistrohovat ho, pak poslape jak Svycarsky hodinky :smiley:

To se mi nezdá. Mi šlapal jako hodinky i bez registrace. Akorát dvouminutová doba čekání při startu nebo načítání souborů už byla na mne moc a tak jsem si koupil licenci.

Mozno sa mi to len zda, ale mam dojem ze databaza pre verziu 7.X je rozdielna ako pre verziu 6.x. Zda sa mi ze ked som instaloval 7.X tak to robilo nejaky upgrade a bolo tam nejake seredne varovanie ze to potom uz vo verzi 6.X nepojde :slight_smile: Ale mozno sa mi to len snivalo :slight_smile:

Ale skor to bude firewallom, myslim ze keby bola nekorektna DB tak by to malo pindy :slight_smile: