GSAK server down?

Jde vam nekomu overit token v GSAKu? Nebo vytvorit novy? Vypada to, ze servery GSAKu jsou asi spadle, nebo to nefunguje jen mne? Ze by rozsahle pozary v Australii? 

To samé - je to rozbitý ...

Asi máš špatný nadpis. Token nezavisí na tom, kde se dá GSAK stahnout nebo maj forum, ale na API u GC  B)

https://www.geocaching.com/help/index.php?pg=kb.chapter&id=27&pgid=608

Nemáš pravdu. GSAK totiž, ačkoliv je to velmi nezvyklé, potřebuje pro získání tokenů i funkční GSAK web. A protože ten měl technický problém…

Dneska jsem generoval 3 tokeny a v pohodě.

Funguje GSAK ? Mám ho na počítači na občasné testování. Nainstalovanou verzi nemohu spustit, chybí jakási databáze a pak to havaruje. 

Kromě toho je nedostupná doména gsak.info, kde bývaly některé užitečné soubory.

Funguje GSAK ? Mám ho na počítači na občasné testování. Nainstalovanou verzi nemohu spustit, chybí jakási databáze a pak to havaruje. 

Kromě toho je nedostupná doména gsak.info, kde bývaly některé užitečné soubory.

Funguje úplně normálně, používám ho každý den, aktuální verze 9.0.0.14 patch 10.0.7. O doméně gsak.info nic nevím, vše je na gsak.net.

Funguje úplně normálně, používám ho každý den, aktuální verze 9.0.0.14 patch 10.0.7. O doméně gsak.info nic nevím, vše je na gsak.net.

Dík.... Mezitím jsem donutil Windowsy aby ho přeinstalovaly (poslední dobou řvou že instaluju něco co není na Storu). Nevím co to bylo za trable.

A na doméně gsak.info bývaly kromě jiného jejich polygony - ale neva, GSAK už mi jejich aktuální verzi dotáhl.