Hasicska serie u Olomouce

Hledam nekoho, kdo by se pridal k odlovu cele serie :-). Tedy presneji vsech mysterek a finale po pripadne domluve. Mysterky mam vylustene, zbytek jsou tusim 3 tradicky a 1 multina. Finalky jsou 2, z toho jedna 5/5. Ty muzeme odlovit jindy, nebo potom (techniku mam) :-). Volno mam 6, 7, 8ho odpoledne a 9.1. Akorat nemam auto, resp. ridicak. Na dopravu bych samozrejme prispel. Diky za pripadne ohlasy…

Škoda, že je Ivan tou dobou plně pracovně vytížen:(
Jinak bychom se zúčastnili rádi, ale volný víkend budeme mít až 22., 23.1.:frowning:

Ten vikend je prave Gorolski Turista - Omrzliny :slight_smile: Ten si nemuzu nechat ujit :wink:

Po přečtení začátku příspěvku jsem byl nadšen, než jsem došel k části o shánění řidiče, ale jelikož do auta se vlezou pohodlně 4 lidi, tak bych se pokud možno přidal a na dopravu bych taky přispěl, popř. mohl s nějakýma kešema, protože už jich pár mám. A můžu 7,8,9.1.11 VasaM

Nazdar pánové, pokud by vám nevadilo, že jsem začátečník, tak bych se klidně přihlásil jako řidič a rád bych se něco přiučil od ostřílených kačerů :). Myslíš cache, který jsou součástí této hasičské serie: http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?wp=GC23QPW
Jako ideální bych to viděl 8.1 opoledne, ale není problém se domluvit nějak jinak :wink:

Ahoj :slight_smile:

Pokud se nic nezmeni, tak start planujeme spolecne s Hickosem, VasouM a Dygestorem uz dnes ve 14h od vlakoveho nadrazi. V sobotu dodelame bonusy, jestli se nam podari vse jak planujeme. Chtel se pridat i Cmelda M+M, ale nevim, jestli stiha. Tak asi tak…

Aha, dneska se mi to odpoledne moc nehodí - mám trochu časovej pres. Takže snad někdy příště. Přeji úspěšný lov!