Ahojda, dá se někde najít nějaký žebříček prošlých vzdáleností jednotlivých TB ?
Nebo nějaké fórum kde se člověk může pochlubit kam a jak daleko jeho TB docestoval? Díky.
No jeste jsem o zadnem zebricku neslysel. A uprimne delat ho by bylo poradne pracne. TB a GC je velmi hodne. To by dokonale mohl udelat jen GS.
Co jsem zatim videl zebricky, tak to bylo akorat bodovani ci vzdalenost pri zavodech TB ci GC.
Tak schvalne, kdyz si kazdy seradi TB, co mu prosly rukama, treba nejake zaslouzile cestovatele najdeme.
U me drzi rekord auticko [tb]TBEC5F[/tb]: 92743km, 6.5 roku, 171 logu.
Kdyz vynecham druhy, virtualne protazeny pres jizni pol, dalsi je:
[tb]TBC541[/tb] - srdicko ze stribra, 60433km, taky skoro 7 let, 134 logu. Prezilo Rusko a Cesko, neuveritelne.
Oba TB jsou stale aktivni, posledni logy z tohoto mesice.
Já mám jen jeden Tb který je na cestě necelé dva roky a ujel už přes 41000km. viz: TB27HCP
Z těch co mi prošly rukama nejvíce nacestoval [tb]TBK0EQ[/tb]. Vyrazil z Británie, dostal se do Švýcarska, jeden Švýcar ho vzal na výlet na Papuu-Novou Guineu kde ho i virtuálně vložil do cache (přidal i pár fotek, na jedné je TB v igelitovém sáčky vyfocen pod vodou na korálovém útesu), vrátil ho do Švýcarska a potom se TB přes ČR a Nový Zéland dostal do USA, kde ho někdo ukradl. Celkem nějakých 77000km.
Z těch, kterým jsem pomohl přidat nějakou tu tisícovku km, si vybavuji tyhle:
[tb]TBGNBR[/tb] Big Strong Guy, 112 901 km,
[tb]TBVGTE[/tb] AG’s Traveling BikeDog Geocoin #2, 83 967 km, momentálně trčí v TB vězení u Jablonce ![]()
[tb]TBHG71[/tb] Schweetheart, 69 455 km
Je docela zajímavé podívat se na mapu jejich cest. Možná jsem potkal víc zasloužilých cestovatelů, ale nějak jsem v profilu nenašel seznam všech geocoinů s vzdáleností tak, aby to šlo setřídit.
Z mých zatím nejvíc nacestoval [tb]TB22F6T[/tb], 41 752 km.