!!! HLASUJTE PRO WHERIGO !!!

Pokud mate radi wherigo, podporte jej prosim vasimi hlasy !

Hlasujte tady : WHERIGO

Tak podpořeno.
Sice už se to tu několikrát psalo, ale opakování je matka moudrosti :slight_smile: a tak připomínám, že je potřeba kliknout na tlačítko Votes a nastavit počet hlasů, nestačí jen přidat komentář :-).

http://feedback.geocaching.com/forums/75775-geocaching-com/suggestions/1051799-update-wherigo-and-make-it-usable?ref=title

Tady je také jedno :slight_smile:

Ale tohle neni totez, kdyby uvolnili specifikace Wheriga, tak je moznost ho rozvijet vlastnimi silami, tak jak to predvedli kluci kolem URWIGO, bohuzel maji dost svazane ruce.

Neni tu nahodou nejakej jazykoznalec, co by hodil odkaz treba i na nemecke forum ??
Kazdej hlas dobrej … :wink:

Hlas by měl dát snad každej kačer, kterej kdy držel v ruce GPS s podporou Wherigo. Držím palce ať to projde.

3 hlasy ode mě. Moji jedinou Wherigo jsem brutnul (mimochodem moc příjemné místo, ale ohrožené plánovanou silnicí), protože jsem nerozchodil cartridge, ale jsem pro.

Tož si ze ňa nedělajte srandu, synci - kde je tu jaké tlačítko VOTES?
Vl.

vlasta_p:
Klikni na odkaz hned v prvním příspěvku tady nahoře. Otevře se ti fórum geocaching.com. Hned vlevo vedle nadpisu ("Provide the baseline specification…") máš tlačítko "vote". Když na něj klikneš, můžeš tomuto návrhu přiřadit 1-3 hlasy. Celkem máš 10 hlasů, které můžeš rozdělit mezi různé návrhy na fóru geocaching.com. Více podrobností kdyžtak osobně :wink:

U lidi co tam prispivaji nejakymi vzkazy jsou videt cisla u ikonek, to jsou pocty hlasu? Ja jen, ze u mnohych neni nic, ale hlasite kriti YES. Pokud je tomu opravdu tak, tak se pokusim u nejakych me znamych nicku sjednat napravu.

je otázka, zda ještě mají volné hlasy.

tak clovek muze hlasovat, bez toho aby tam neco psal .. vetsinou proste jen dam hlas a ani se neobtezuju neco psat .. ja vidim ze sem hlasoval .. a to me staci B)

Take jsem zahlasovala :slight_smile:

Tak, především posunuju nahoru. :wink:

Ale také se vyjádřím…Wherigo nemám odloveno ani jedno a to proto, že pro můj přístroj, HTC Touch pro, jsem nenašel použitelný soft. :@

Své tři hlasy jsem odevzdal.

Protoze i my mame radi wherigo, tak jsme taky hlasovali.
Diky kapsovi za upozorneni.
Ondrej a team

Posunuji nahoru, hlasy pribyvaji, tak se treba preci jen dockame …

I mi jsme přidali své 3 hlasy. Snad to vyjde.

Wherigo jsem bohužel nikdy nehrál, nemám na to stroj. Ale hlasuju pro, čím víc druhů keší, tím pestřejší hra.

3 smysluplné hlasy. Zatím jsem hrál jen jedno Play anywhere Wigo ale teď se chystám na to Kapsovo dálkové. Mám to 10 Km od baráku, to by byla ostuda si to nedat..

Snad mé tři hlasy podpoří dobrou věc