Najde se ochotný dobrodruh, který by - nejlépe pod pláštíkem noci - byl ochoten ověřit, zda se pod gumovým čudlem na 49° 13’ 42.04" N, 16° 34’ 54.83" E ještě skrývá dosud nepublikovaná skrýš “Funět jako sentinel”? Já tam teď nemůžu, jsem zrovna příliš daleko. A navíc už mne jednou odtamtud ta hysterka hnala. Odměnou bude (snad) FTF.
Na Googlu to vypadá pohodově a poklidně. o:-)))
Že by objekt střežila nějaká HerdekBába?
Jo, taková vzteklice. Ale večer by tam už být neměla. Přes den sedí a čučí asi do kamery nebo co.
Já co je to tam za éro a ono je to muzeum
(pěkný pohled na mapy.cz…)
Tak jsem se tam byl mrknout. Bohužel přímo na inkriminované místo míří kamera ![]()
S jižním čudlíkem jsem lomcoval a kopal do něj, ale nepodařil se mi uvolnit. Nechtěl jsem na to místo zbytečně upoutávat pozornost, tak jsem to raději vzdal. Prostřední šel dobře, ale nic jsem pod ním neviděl, a severní se zdál být tak pevně usazený, že pod ním asi nic nebylo.
Budeme muset počkat na Loleho ![]()
Petr
Diky. Mel by to byt ten nejvic vlevo pri pohledu na budovu.
Aha, ja si to myslel o te kamere. Porad nikde nikdo a najednou znicehonic na cloveka vystreli jakasi silena zenska.
Tak to je ten co se mi nepodařilo vydloubnout. Pár minut jsem ho doloval, ale pak jsem ho raději nechal, abych zbytečně neupoutával pozornost.
Petr