Ahoj, pokud někdo znáte kačera s přezdívkou Milan2 http://www.geocaching.com/profile/?guid=301e813d-e3ad-4bc6-8979-78fa954f3145, dejte prosím vědět jemu a mně, že by se měl ozvat.
Má totiž u sebe už přes měsíc můj [tb]TB2AF9B[/tb], na mail nereaguje. Zkusil jsem kontaktovat i kolegyni Nellli, se kterou často lovil. Taktéž žádná reakce, žádná odezva.
Pokud o nich někdo něco víte, napište.
Díky
opravdu nikdo?
V profilu má fotky, tak tu žádost sem hoď i s jeho fotkou. Mě také jeden "zodpovědný" kačer na mejly nereagoval a to jich bylo po dobu 14 dní tak 20 denně, ale když se zde na fóru objevila žádost i s jeho fotkou, tak se mi ozval druhý den a problém byl vyřešen.
Dobrý nápad, díky
znam ho velmi dobre… zminim se mu, ale vic neudelam… Osobne taky nemam moc rad, kdyz me nekdo otravuje (nekdy i druhy den) kuli TB nebo GC…
Díky.
Není to druhý den, ale už měsíc a týden, a to už nepovažuju za normální. Jak říká geowiki:
A nepovažuju to za otravování, že se snažím zkontaktovat jinými způsoby někoho, kdo ta pravidla nedodržuje, ani nenapíše, jestli má s TB nějaké plán, a ani neodpovídá na opakované e-maily.
Hm, jen jsem chtel pomoc, ne se dohadovat… ale mlceti zlato… Kazdopadne vzkaz jsem predal…
Promiň, já to nemyslel ve zlém, jen jsem z toho asi trochu otrávený. ![]()
Už mne to pátrání stálo kupu času, který jsem mohl věnovat něčemu příjemnějšímu. Chtěl jsem prostě říct, že jsem pro to udělal maximum. A rád bych, aby TB putoval, což je jeho hlavní účel. A dělal radost taky ostatním. ![]()
Sám se snažím udat nalezené GC a TB vždycky co nejdřív a taky přitom splnit eventuální úkol, přidat fotku a tak. Před týdnem jsem měl za dva dny v ruce 3 různé TB a všechny jsem obratem poslal dál. Jde to.
Dovolím si přidat se do tohoto vlákna. Hledám uživatele Kaote (Geocaching > Groundspeak - User Profile), který vyzvedl můj coin a dosud nezalogoval ani to, že ho vyzvedl, natož, aby ho někam dal. Je to přes dva týdny. To, že ho vyzvedl jsem zjistil podle logbooku a přiznal to i on v prvním a jediném mailu, který mi poslal. Od té doby nereaguje. Přitom na gc.com je online skoro každý den. Pokud ho někdo znáte, připomeňte mu prosím, že slušný kačer se chová jinak.
Můj TB [tb]TB2AF9B[/tb]je momentálně již zalogovaný v keši [cache]GC1GA64[/cache], tak doufám, že konečně začne pohybovat trochu rychleji.
Děkuji všem, kteří pomohli při pátrání (a jsem rád, že jak Milan2, tak i Nellli jsou v pořádku, už jsem začínal mít o ně obavy) ![]()
Můj už je taky na cestě.
Momentálně mám 9 TB/GC a 5 z nich mají "kačeři" ve své /zřejmě trvalé/ úschově. Většinou přes měsíc. Na gc.com se sice přihlašují, ale na mail neodpoví. Zbývající tři TB/GC "leží" v nějaké keši, ale fyzicky tam nejsou. Takže už mi zbyl jen jeden TB na cestách. To je děs-už žádný nikam posílat nebudu. Mám dva nove GC doma, ale holt je budu nosit jen tak pro štěstí na eventy. Nepovažuju za otravování, když se po měsíci slušně zeptám, co s mým coinem hodlá ten dotyčný dělat. Ptám se slušně a vždycky koukám, jestli se loguje a hledá další keše. Všichni normálěn funguju, jen bohužel neumí uložit GC a ani odpovědět na mail.
Tak můj TB je zřejmě už konečně na světě a na cestě. Zamykám ![]()