Před časem jsem koukal na challenge keš, kde bylo zapotřebí najít kešky v různých nadmořských výškách a teď jí nemůžu najít, abych si znovu ověřil její splnění. Poradí mi někdo jak se tato keška jmenuje?
Takových je více, ale na první dobrou mě napadly Elevation challenge od ownera 3*2=7 nebo Topta.
Díky za radu, ale tyhle vyžadují jen rozdíl výšek, já mám na mysli challenge, kde se musely odlovit kešky v různých výškových pásmech a teprve po odlovení kešek ve všech pásmech se challenge splnila
Já mám odlovenou (a nesplněnou) německou GC7CCZK. Nicméně i u nás jich několik je, zovna tohle zadání moc nesleduju protože do velkých výšek se moc nechystám. Nicméně odlovené a nesplněné si skládám do seznamu v GeoGetu “ChallengeNesplněné” a občas to zkontroluju (podobný seznam mám i por chall které perspektivně odlovím). Pro ty kteří GeoGet nepoužívají tak je snadná rada - bookmark na webu, i cGeo by s tím mělo umět pracovat. A další možnost je placený přístup na Projekt-GC kde dokáží vypsal challenge kde máte WriteNote.
Jedna taková je na Slovensku: Easy Elevation Traveler Challenge (biltema)
Vyžaduje, aby ste odlovili aspoň po 3 kešky v každom z 10 výškových pásiem od 0 mnm do 1000 mnm (po 100 metroch) v Európe (mimo Slovenska a Česka).