Už mě nebaví chodit lovit pořád sama, nechtěl by se ke mně přidat nějaký fajn pražský kačer či kačerka:-)? Pracuju v centru, bydlím na Jiřáku. Hanka (25)
tak pojd s nama dnes vecer na PTS? [cache]GC1GDKZ[/cache] sraz na uvodnich souradnicich ve 20,00
Dneska nemůžu, přijede mi kamarádka nekačerka. Je možné se přidat jiný týden:-)?
tak zitra se lovi ve 20.00 [cache]GC1C11A[/cache] Bazilisek v Cakovicich … a co bude pristi tyden se uvidi ![]()
Sakra, zítra zase pořádám po osmé hodině herní večer pro spolubydlící. Já se snad na žádnou akci nedostanu:-(.
pristi utery a stredu se urcite bude taky neco poradat…
a prinejhorsim jsou pristi nedeli skorapky, tak tam muzes vzit i spolubydlici ![]()
Na skořápky se chystám:-). Ok, příští týden se pokusím přidat;-). Asi budu muset utéct z vánoční odborové besídky.
Jsou tu v podstate 2 vlakna, druhe vzniko odstepenim od prvniho. Prvni je pouze (zatim) stredecni odlov, puvodni parta se sesla na Sarve s baterkou. Porotoze uz zacalo chodit docela dost lidi a ne kazdmu se hodila streda, vznikla dalsi skupina, ktera chodi v utery a ve stredu. Kdyz budes sledovat tato dve vlakna, mozna se k nektere pridas, mozna budes zakladem treti ![]()
Díky za vysvětlení:-). Tak až bude příležitost, zkusím se přidat k nějakému tomu vláknu. Zatím se znám jen s několika plzeňskými kačery, z Prahy osobně asi nikoho.
Chystame se na STYX, zatim ale nedostatek casu, vypada to ze to uz letos nestihneme. Je na to vlakno: http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=17&thread_id=8741&pid=102372#post_102372
Muzes se klido pridat, jen si zajistis vhodne obleceni, skejty a svetla zajistime ![]()
Neboj, i to treba prijde.![]()
Jj přijde lecos… třeba i kouzelník B) Musíš prostě jezdit častěji za náma nebo se nám více věnovat, když jedeme do Prahy ![]()
OT pro zasvěcené… výměna po patníkách za maliny byla nutná…
Míro neříkej, že se ti nevěnuju a dokonce že jezdím málo do Pz:-). To si pěkně vymýšlíš;-)
Tak Miro to vyresil za tebe
Vzdycky, kdyz budes chtit vecer lovit, zavolej mu, on prijede, zalovite, … a je vyreseno. Vid Miro? ![]()
No, ten bude nadšenej;). Ale já se ráda seznámím s někým novýmB)
gord napsal/a:
Tak Miro to vyresil za tebeVzdycky, kdyz budes chtit vecer lovit, zavolej mu, on prijede, zalovite, … a je vyreseno. Vid Miro?
To by se asi Petře nelíbilo B)
Ahojky nechces jit v nedeli 14.12 se mnou a kamosko na odlov Wherigo hry Zahada Blair witch ?
snorchl napsal/a:
Ahojky nechces jit v nedeli 14.12 se mnou a kamosko na odlov Wherigo hry Zahada Blair witch ?
Ahojky, já jedu bohužel na víkend domů do CL, takže dorazím do Prahy zase až v pondělí. Mohla bych až ten další víkend;)…
snorchl napsal/a:
ja bych se nebranila, uz delsi chvili chci to Wherigo prubnoutB)
akryx napsal/a:
Chystame se na STYX, zatim ale nedostatek casu, vypada to ze to uz letos nestihneme. Je na to vlakno: http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=17&thread_id=8741&pid=102372#post_102372
Muzes se klido pridat, jen si zajistis vhodne obleceni, skejty a svetla zajistime
Jo, na tu už jsem koukala:-). Budu sledovat vlákno. Možná bych do toho šla, pokud seženu vhodné oblečení;-). Bude to asi zajímavý zážitek. Díky za nabídku.