Hledám kačerku

Ahoj, už opravdu mě moc nebaví vyrážet na kešky sám, tak jsem si řekl, že zkusím toto forum. Jedná se o východní čechy, nejvíce okresy TU a NA. Sám bydlím na půl cesty mezi okresnímy městy. Pokud se zde opravdu najde některá z Vás, která má při hledání ráda společnost, ať mi napíše na e-mail: [email protected] :wink:

Zkouším to znovu, jestli to výjde.:wink:

Taky hledám kačerku v okolí Pelhřimov, Vlašim, Tábor, Na občasné toulání přírodou po keškách.

No, moc s tím nepočítej, taky hledám, ale svobodných nezadaných kačerek tu moc není…

Ovšem kdyby se tu našla nějaká kačerka nejen na společné výlety, také se rád seznámím (Východní Čechy) :slight_smile:

Zkrátka…skoro celý server hledá:-)) Ale aby slečny nebyly dotčené…dobrá, jen ta ošklivější půlka hledá…ta hezčí je zadaná a pošlebuje se nám:-D

muže být klidně i zadaná, já jsem také ženatý,ale manželka nemá pro kešky moc pochopení ani čas, ale o vztah mi nejde, klidne muže vzit i partnera a děti, je mi to fakt jedno.

Zkus Geoseznamku

to je cypovina největšího kalibru

tak dobře, budu chodit sám a kdyžtak vezmu psa, nebo motocykl, to už cipovina nebude.

Tak az pojedete kolem Prahy, tak dejte echo, se mnou tady taky nechce moc kaceru spolupracovat nebo moc nevydrzi a pri nekterych mestskych je treba komplice, pro vytvoreni iluze nenapadnosti :slight_smile:

Sice nejsem ze zmiňovaných lokalit, ale pokud budete chtít lovit v Praze nebo poblíž Prahy, ráda se přidám. :slight_smile:

Kdyby se našla nějaká kačerka či klidně i kačer z Prahy východ s chutí občas společně někam (do města i mimo, blíž i dál) vyrazit… tak jsem plně k dispozici :wink:
:wink:

Já zase hledám kačerku z Brna :smiley:

no výborně, tak až budu zas něco plánovat, tak dám echo aspoň vám hyvet a Hojší :slight_smile:

fronta vede od čáry až na svobodák…

Taky bych brala někoho v Brně, kdo by chodil se mnou:-) Můj pes už nechce se mnou chodit:-D

Copak Brno, ale jmelí…tedy třeba i Praha (Vyšehradsko):-)) Mé dveře (email) jsou stááááále otevřené :slight_smile: (nojo, už jsem ticho)

Pokud by se někdo našel i v okolí Šumperku na společný lov, budu moooooc ráda. .-)

No když už jsme u toho, tak na Karvinsku taky jedna kačerka volná :wink:

Pardubice,Chrudim na kolo. Ale zadny závodník nebo závodnice :wink: